MUSTAT STAY UP VERKKOSUKAT

SKU
02313

Täydennä alusvaatekokoelmaasi näillä elegantilla Cotelli Collectionin mustilla verkkosukilla. Valmistettu klassisessa tyylissä, näissä sukkanauhoissa on leveät pitsireunukset, jotka pitävät ne paikoillaan kauniisti. Valmistettu 100% polyamidimateriaalista, nämä mustat stay-upit tarjoavat sekä mukavuutta että tyyliä.

Cotelli Collectionin mustat verkkosukat leveillä pitsireunuksilla

Täydennä alusvaatekokoelmaasi näillä tyylikkäillä Cotelli Collectionin mustilla verkkosukilla. Valmistettu klassisessa tyylissä, näissä sukissa on leveät pitsireunukset, jotka takaavat istuvuuden ja lisäävät ripauksen eleganssia. Valmistettu korkealaatuisesta polyamidimateriaalista, nämä mustat stay-upit tarjoavat sekä mukavuutta että kestävyyttä. Täydelliset lisäämään viettelevää särmää mihin tahansa asuun, nämä stay-upit ovat ehdoton hankinta alusvaatekokoelmaasi.

Cotelli Collection, mustat stay-upit, verkkosukkahousut, pitsireunukset, alusvaatteet, polyamidi, viettelevä alusasu, klassinen tyyli, mukavat stay-upit.

Cotelli Collectionin mustat verkkosukat leveillä pitsireunuksilla ovat ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat lisätä ripauksen eleganssia ja seksikkyyttä asuunsa. Valmistettu korkealaatuisesta polyamidimateriaalista, nämä verkkosukat tarjoavat sekä mukavuutta että kestävyyttä.

Voit käyttää niitä:

  1. Illanvietoissa: Klassinen musta väri ja pitsireunukset tekevät näistä verkkosukista täydellisen valinnan yökerhoon tai bileisiin. Yhdistä ne mustaan minihameeseen ja korkokenkiin täydellisen viettelevän lookin luomiseksi.
  2. Romanttisissa illoissa: Yllätä kumppanisi ja lisää ripaus sensuellia eleganssia iltaan näillä upeilla verkkosukilla. Käytä niitä mustan minihameen ja piikkareiden kanssa luodaksesi unohtumattoman vaikutuksen.
  3. Valokuvauksissa: Jos rakastat valokuvaamista tai haluat vain tallentaa erityisiä hetkiä, nämä verkkosukat toimivat täydellisenä lisänä asuusi. Yhdistä ne mustaan minihameeseen ja piikkareihin luodaksesi tyylikkään ja viettelevän ilmeen.

Missä ja milloin: 

Nämä verkkosukat sopivat täydellisesti käytettäväksi illanvietoissa, juhlissa tai intiimeissä tilanteissa. Käytä niitä milloin tahansa haluat lisätä ripauksen viettelevää tyylikkyyttä asuusi.

Voit täydentää tyyliäsi entisestään lisäämällä korkeakorkoiset mustat piikkikorkokengät ja mustan minihameen. Näin luot rohkean ja tyylikkään kokonaisuuden, joka varmasti herättää huomiota ja tekee vaikutuksen.

13,90 €
Varastossa
Klassilliset mustat verkkosukat,joiden silikonireuna pitää sukat ylhäällä(Stay-Up).
Lisätietoja
BrandCottelli Collection
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:MUSTAT STAY UP VERKKOSUKAT
More from Cottelli Collection