Black Stone Spray 15 ml, seksuaaliaktin pidentäjä

SKU
92555

Miehet saavuttavat usein orgasmin nopeammin kuin haluaisivat. 

Lykkäämällä orgasmin saamista seksistä voidaan kuitenkin tehdä molemmille osapuolille miellyttävämpää. 

Black Stone Spray auttaa pidentämään seksuaalista toimintaa tai niin sanottua "hidastusta". 

Huipentuma tulee hitaammin: 

Black Stone Spray rentouttaa penistä ja rauhoittaa hermostoa heikentäen erogeenisen alueen hermokimppuja, jotka ovat herkkiä seksuaaliselle stimulaatiolle. 

Peniksen herkkyys laskee ja huipentuma hidastuu. 

Vaikuttavat aineet: 

Black Stone Sprayn vaikutus johtuu kolmen erityisesti valmistetun yrttiuutteen vaikutuksesta, eli Hypericum perforatum (yleinen mäkikuisma), Avena sativa (tavallinen kaura) ja Mentha piperita (piparminttu) uutteen vaikutuksesta. 

Parempi seksi: 

Miehet, jotka voivat viivyttää orgasmia, kokevat huomattavasti paremman seksielämän kumppaninsa kanssa. Kun nainen tietää, että mies voi viivyttää siemensyöksyään, hän tuntee olonsa paljon vapaammaksi, eikä hänen tarvitse miettiä, tuleeko hänen loppunsa tällä kertaa vai ei. Seksistä tulee paljon nautinnollisempaa molemmille. 

Helppokäyttöinen 

Unohda vähemmän seksikäs ratkaisut, kuten peniksen puristustekniikka tai start-stop-menetelmä. Kestää kauan tulla ehdoton mestari viivyttämään orgasmia näillä keinoilla. 

Black Stone Spray on helppokäyttöinen, suihkuta vain penikselle ja se on siinä! 

Pääkomponentit: Laureth-9, Capryl glycol, Menthyl PCA, Avena sativa, Hypericum perforatum Käyttö: Suihkuta 2-5 kertaa (= 1-2 ml) sukuelimiin.
 


 

16,90 €
Varastossa
Tämän puuduttavan suihkeen avulla kestät pidempään! Miehet laukeavat usein nopeammin kuin he oikeasti haluaisivat. Lykkäämällä laukeamista, parannetaan kummankin osapuolen seksielämää huomattavasti. Black Stone Spray puuduttaa penistä juuri sen verran kuin on tarvis, jotta yhdyntään saadaan lisää kestoa. Anna siis naisesi laueta ensin ja tilaa jo tänään! Riittoisaa, koska tarvitset vain pari suihkausta kerrallaan. Pullokoko 15ml.
Lisätietoja
BrandCobeco
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Black Stone Spray 15 ml, seksuaaliaktin pidentäjä
More from Cobeco