Polttarit Hot Lipsin Erotiikan maailmassa T1 keskuksessa?

Polttarit Hot Lipsin Erotiikan maailmassa T1 keskuksessa?
16. marraskuuta 2023
Polttarit Hot Lipsin Erotiikan maailmassa T1 keskuksessa?

Oletko valmis unohtumattomaan seikkailuun T1 kauppakeskuksen sydämessä?

Hot Lips Erotiikan maailma kutsuu sinut ja ystäväsi viettämään ikimuistoisen polttaripäivän - ja usko tai älä, se ei maksa sinulle mitään! Kyllä, olet kuulit oikein. Järjestämme sinulle ja vähintään yhdeksälle ystävällesi täysin ilmaiset polttarijuhlat, jotka sisältävät kuuman juoman ja 15 euron arvoisen lahjakortin juhlan sankarille.

Mutta ei siinä kaikki. Jos olet valmis nostamaan juhlatunnelman uudelle tasolle, 149 euron panostuksella teemme päivästäsi vieläkin spesiaalimman. Tämä paketti sisältää herkulliset suolaiset suupalat, mineraalivettä ja tietenkin lasillisen kuohuviiniä jokaiselle juhlijalle. Molemmat polttaripaketit tarjoavat ohjatun kierroksen koko Hot Lips Erotiikan maailman läpi. Tämä elämys kestää noin tunnin, ja voitte aloittaa juhlat tuntia ennen liikkeen sulkemista.

Kuulostaa houkuttelevalta, eikö vain? Voit varata juhlasi nyt, käymällä henkilökohtaisesti T1 kauppakeskuksen toisen kerroksen Hot Lipsissä tai kirjoittamalla meille osoitteeseen [email protected]. Älä jätä käyttämättä tätä mahtavaa tilaisuutta lisätä hieman erikoista säihkettä ennen "suurta päivää". Hot Lips Erotiikan maailma odottaa sinua – tervetuloa tutustumaan ja viettämään aikaa elämäsi parhaisiin polttareihin!