Erotiikkakaupat Laajenevat Tallinan Ulkopuolelle: “Nyt on oikea Aika”

Erotiikkakaupat Laajenevat Tallinan Ulkopuolelle: “Nyt on oikea Aika”
14. toukokuuta 2024
Erotiikkakaupat Laajenevat Tallinan Ulkopuolelle: “Nyt on oikea Aika”

Hot Lipsin suuromistaja Timo Majuri ilmoitti, että kesän loppuun mennessä avataan kolme uutta erotiikkakauppaa kolmessa eri kaupungissa Virossa. Majuri kertoi Äripäivän aamuohjelmassa, että talouden laskusuhdanteet ovat parasta aikaa laajentumiselle. "Hyvinä aikoina keräämme voimaa ja rahaa. Ainoa mahdollisuutemme laajentua on talouden laskusuhdanteiden aikana," hän totesi. Tänä kesänä uudet kaupat avataan Tartossa, Narvassa ja Pärnussa.

Hot Lips Erotiikkakauppojen Uudet Sijainnit

 • HOTLIPS TARTTO
  • Sijainti: Lõunakeskus, Tartto
  • Avautuminen: Kesäkuu 2024
 • HOTLIPS NARVA
  • Sijainti: Astri keskus, Narva
  • Avautuminen: Heinäkuu 2024
 • HOTLIPS PÄRNU
  • Sijainti: Pärnu Keskus, Pärnu
  • Avautuminen: Heinäkuu 2024

Hot Lipsin Konsepti

Hot Lips tunnetaan innovatiivisesta ja maailmassa ainutlaatuisesta konseptistaan, jota on kehitetty vuodesta 2020 lähtien. Erityisen huomionarvoinen on heidän T1-ostoskeskuksessa sijaitseva Erotiikanmaailma, joka kattaa yli 1000 neliömetriä ja on Baltian ja Pohjoismaiden suurin erotiikkakeskus. Kaupassa on edustettuna alan suurimmat ja halutuimmat brändit, ja se käyttää "kauppa kaupassa" -konseptia, joka luo elegantin ja harmonisen ostosympäristön (T1 Tallinn)​​ (Hotlips).

Miten Hot Lipsin Kaupat Toimivat

Hot Lipsin kaupoissa on laaja valikoima erotiikkatuotteita, kuten seksileluja, liukuvoiteita, seksivaatteita ja BDSM-tarvikkeita. Lisäksi tarjolla on lahjakortteja ja eroottisia elokuvia, jotka tarjoavat asiakkaille kokonaisvaltaisen elämyksen. Kaikki tuotteet on huolellisesti valittu tarjoamaan asiakkaille parasta laatua ja tyytyväisyyttä​.

Hot Lipsin laajeneminen pääkaupungin ulkopuolelle tarkoittaa, että yhä useammat ihmiset ympäri Viroa pääsevät käsiksi laadukkaisiin erotiikkatuotteisiin ja -palveluihin. Tämä liike vahvistaa Hot Lipsin asemaa markkinoilla ja tarjoaa mahdollisuuden tavoittaa uusia asiakkaita, tarjoten heille nautintoja elämään.

Lisätietoja ja tuotevalikoiman katsomiseksi käy heidän verkkosivuillaan tai T1-ostoskeskuksen sivulla.