KUINKA VALITA PARAS ITSELLE SOPIVA SEKSINUKKE ?

KUINKA VALITA PARAS ITSELLE SOPIVA SEKSINUKKE ?
1. elokuuta 2022
KUINKA VALITA PARAS ITSELLE SOPIVA SEKSINUKKE ?

Seksinuket voidaan jakaa seuraaviin ryhmiin:

-Puhallettavat seksinuket joko painetuilla kasvoilla tai muotoilulla päällä ja siis muuten täysikokoisina ja kolmella aukolla. Nämä kolme aukkoa ovat siis suu, vagina ja anaali. Nämä seksinuket täyttävät seuraavia seksifantasioita, kuten seksi vieraan naisen kanssa, seksiä seksitähden kanssa , seksi nuoren miehen tai teinitytön kanssa ja lopuksi ehkä suosituin seksinukke suurilla rinnoilla. Näitä seksinukkeja saa sitten edelleen eri asennoissa suorana makaavan lisäksi kontillaan „doggy style“ asennossa ja jalat auki asennossa.

-Seksinuket jotka ovat muuten puhalletavia, mutta joilla pää on 3-D eli oikea mallinuken pää hiuksilla ja avoimella suulla, jossa sitten on tiukempi tunneli kuin halvimmissa kokonaan puhallettavissa seksinukeilla.

-Seksinukke jolla keho ja kasvot joita ei tarvitse puhaltaa, vaan ne ovat heti käyttövalmiita kuten Hot Lips Golden Dolls seksinuket. Tässä ryhmässä ovat siis seksinuket joiden kasvot ovat kauniit ja luonnolliset ja hiukset ovat aivan aidon näköiset ja tuntuiset. Suu on kuten kaikkein kalleimmilla seksinukeilla ja ainoa ero onkin vartalo. Nämä seksinuket koostuvat seksikkäästä kaksiaukkoisesta torsosta ja aidon näkäisestä ja tuntuisesta päästä hiuksineen, silmäripsineen ja huulineen.

- Parhaat seksinuket ovat Hot Lips Golden Dolls seksinuket joiden sisällä on alumiininen viimeisen sukupolven runko , jonka ansiosta seksinuken käsiä ja jalkoja voidaan kääntää kaikkiin haluttuihin seksiasentoihin ja nämä mies ja nais seksinuket voidaan pukea kenkiä tai saappaita myöden ja ne voidaan laittaa istumaan vaikka seuraksi ruokapöytään tai sohvalle. Näille seksinukeille on mukana olemassa lämmitin ,jonka avulla vagina saadaan sisältä aidon lämpimäksi.

Miten valita siis paras itselle sopiva seksinukke ?

Jos hinta ja sopiva tila rajoittavat valintaa, niin oikea valinta on puhallettava seksinukke. Älä kuitenkaan valitse suoraan halvinta, vaan tutustu tarkemmin tarjontaan ja etsille itselle niistä kaikkein seksikkäin ja himottavin seksinukke. Hinnan puolesta ero voi olla vain muutaman euron.

Jos teillä mahdollisuus valita hinnan puolesta vapaasti, mutta tilaa säilytykseen ei ole erikoisemmin,niin valitkaa joko paras puhallettava seksinukke 3-D kasvoilla ja päällä. Jos omaa rauhaa on edes hiukan , niin valinnan tulee olla Hot Lips Golden Dolls seksinukke torso luksuskasvoilla ja kolmella aukolla. Tätä ei tarvitse katua.

Jos olette valmis palkitsemaan pitkän odotuksenne ja vain paras seksinukke on kyllin hyvä,niin valitkaa epäröimättä Hot Lips Golden Dolls seksinukkejen valikoimista itseänne eniten kiinnostava ja kiihoittava mies tai naisseksinukke ,niin saatte toteuttaa myös seksivaate, alusvaate , rooliasu, korkeiden korkokenkien ja reisisaappaiden fetissit ja muutkin seksifantasiat aivan aidon näköisen ja tuntuisen seksinuken kanssa.

Miten käytän seksinukkeja ?

Riippuen onko seksinukke puhallettava vai ei tulee sen olla aina ennen käyttöä puhdas ja ainakin käytetyt tunnelit tulee puhdistaa joka käytön jälkeen.

Kaikkien seksinukkejen kanssa tulee käyttää laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta niin, että voitelette tunnelit ennen käyttöä ja voitelette lisäksi peniksen ennen aktia.Paras tähän käyttöön sopiva liukuvoide on NR1Lube.

Kommentit
Leave your comment
Your email address will not be published