MITEN VIETÄT ERI TAVALLA YSTÄVÄNPÄIVÄÄ KOTONA ?

MITEN VIETÄT ERI TAVALLA YSTÄVÄNPÄIVÄÄ KOTONA ?
11. helmikuuta 2022
MITEN VIETÄT ERI TAVALLA YSTÄVÄNPÄIVÄÄ KOTONA ?

Jo ennen kuin karanteeni oli keksitty, monet ihmiset viettivät ystävänpäivää mieluummin kotona välttääkseen "lomien" hälinän. 

Rakastetun vuosiloman lähestyessä on korkea aika aloittaa juhla-illan suunnittelu, olipa se sitten ystävien tai rakkaiden ihmisten kanssa.


1. Pukeudu erityisesti iltaa varten ;)
 
 
Ensinnäkin: Älä pukeudu verkkareihin. Toiseksi, sinun ei tarvitse käyttää juuri silitettyä pukua ja kenkiä, vaan käydä läpi täydellinen huoltorutiini ja laittaa vähän juhlavammin hiukset , asiallisemmat vaatteita ja kaikkea muuta, mikä liittyy erityiseen iltaan valmistautumiseen. 
Muistuta kumppaniasi, miltä "kuuma" versio näyttää sinulle. Se on flirttailu ja ystävänpäivä flirttailee. Laita vähän hajuvettä.
 
Woman in Red Lingerie Sitting on Couch
 
2. Hierontatreffit
 
Luo tunnelma aistillisella hieronnalla ja anna kumppanillesi upea ilta. Kun suoritat aistillista hierontaa, ympäristön tulee olla rauhallinen ja mukava molemmille. Vaikka oletkin hieman epävarma osaamisestasi, ilmapiiri on erittäin tärkeä. Pehmeä valaistus luo viettelevän ja kiehtovan tunteen. Koristele paikka ruusun terälehdillä, aseta puhtaat liinavaatteet tai pyyhkeet (hierontaöljyjen käyttö voi olla hämmentävää) ja soita taustalla pehmeää, rauhoittavaa musiikkia (google "ambient noise" jos tarvitset ideoita). Voit myös käyttää silmämaskia estääksesi muita ajatuksia. Kylpy on aina hyvä tapa aloittaa ilta. Anna kumppanisi rentoutua, kun valmistaudut hierontaan. Se myös auttaa lämmittämään ja rentoutumaan lihaksissasi ennen kuin aloitat.
 
Tantra Massage in Amsterdam • Amsterdam Erotic Massage
 
3. Kokeilu seksikkäitä uusia asentoja ystävänpäivänä
 
Googlaa ennen illan alkua noin 20 mielenkiintoista asentoa, joita voit kokeilla ja jotka luovat samanaikaisesti sekä jännitystä että läheisyyttä. Leikkaa pois kaikki asennot ja taita ne niin, ettet näe niitä. Aloita loistavalla leikillä, joka ei kestä kovin kauan ja jokaisen pelin voittajan on otettava sokeasti yksi asento. Älä väistä ja testaa asentoa vähintään kerran. Se on hauskaa ja antaa pariskunnalle uuden kokemuksen.
 
7 Shower Sex Positions That Minimize Slipping (and Other Kinds of  Discomfort)
 
4. Tuhma peli "2 minuuttia taivaalla"
 
Kuuluisa peli 7 Minutes in the Sky on yksi parhaista peleistä, joita voit pelata rakkaasi kanssa! Makuuhuonerutiinien muuttamisen ei tarvitse olla vaikeaa! Itse asiassa tämä yksinkertainen idea vie vain muutaman minuutin, mutta se on täysin taivaallinen! Jos etsit kumppanisi kanssa pelattavaa intiimiä peliä, joka lisää juuri oikeaa maustetta, tämä voi olla juuri se, mikä sopii sinulle! Kuinka pelata sitä? Kirjoita paperille kuusi vaatekappaletta ja numeroi ne. Seuralainen heittää noppaa ja hänen saamiensa silmien määrä tarkoittaa paperilla olevaa vaatekappaletta, joka sinun on poistettava. Toista nyt päinvastoin, aseta sitten ajastin 2 minuutiksi ja sinun on oltava erittäin intohimoinen ja koskettava, mutta älä poista enää vaatteita. Jatka pelaamista.
 
Woman Lying on Bed