Mustapunaiset Kaula Ja Käsikahleet Selän Taakse

SKU
LS-059

Mustapunaiset kaula- ja käsikahleet, jotka on kiinnitetty selän taakse, voivat lisätä BDSM-leikkeihin uutta jännitystä ja kiihkeyttä. Tässä on muutamia esimerkkejä siitä, mitä voitte kokeilla:

Sitominen ja dominointi: Kahleet voidaan käyttää sitomisvälineenä BDSM-leikin aikana. Voit sitoa kumppanisi kahleisiin ja antaa sinulle paremman hallinnan BDSM-leikissä.

Tunnekontrolli: Kahleiden käyttö voi auttaa sinua tai kumppaniasi saavuttamaan paremman tunnekontrollin BDSM-leikin aikana. Kahleet voivat auttaa hallitsemaan ja rajoittamaan liikkeitä ja stimulaatiota, jolloin voitte keskittyä pelkästään nautintoon.

Roolileikit: Kahleet voivat auttaa sinua ja kumppaniasi kokeilemaan uusia BDSM-rooleja, kuten alistuja tai dominointiasemaa.

Nautinnon lisääminen: Kahleet voivat auttaa lisäämään nautintoa seksiin. Kahleet voivat auttaa sinua tai kumppaniasi saavuttamaan paremman stimulaation, ja materiaali voi tarjota miellyttävää tuntoa iholla.

Intiimiyden lisääminen: Kahleet voivat auttaa lisäämään intiimiyttä ja läheisyyttä kumppanisi kanssa. Kahleet voivat edistää henkistä ja fyysistä yhteyttä ja auttaa sinua ja kumppaniasi kokeilemaan uusia tapoja olla yhdessä.

On tärkeää muistaa, että BDSM-harrastus edellyttää aina vapaaehtoisuutta, kunnioitusta ja turvallisuutta. Ennen kuin aloitatte käyttämään kahleita BDSM-leikeissä, varmistakaa, että olette keskustelleet kaikesta selkeästi kumppaninne kanssa ja olette asettaneet selkeät rajat ja turva-sanat.

Tarjoushinta 14,95 € Normaalihinta 69,90 €
Varastossa

Materiaali aitoa nahkaa.

Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
VäriPunainen
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Mustapunaiset Kaula Ja Käsikahleet Selän Taakse
More from Hotlips - Sex toys