Chilirose Deluxe Body upeassa lahjapakkauksessa

SKU
CR-4149

CHILIROSE DELUXE BODY yhdistää ylellisen muotoilun, mukavuuden ja monipuolisuuden, tarjoten pariskunnille ja naisille mahdollisuuden lisätä läheisyyttä ja itseluottamusta suhteissaan.

24,95 € Normaalihinta 29,90 €
Varastossa

Ylellinen CHILIROSE DELUXE BODY tarjoaa sekä pariskunnille että naisille useita etuja:

  • Ekstravagantti muotoilu: Deluxe Bodyssä on ekstravagantti takapuolen muotoilu, joka on valmistettu yksinoikeudellisesta kukkakuvioisesta pitsistä ja herkästä tyllistä. Tämä ainutlaatuinen muotoilu lisää ylellisyyttä ja eleganssia mihin tahansa intiimiin hetkeen.
  • Vartalon korostus: Pystysaumalla korostetaan vyötäröä, mikä korostaa vartalon luonnollisia muotoja tarjoten imartelevan siluetin. Se korostaa rintoja ja tuo esille naiselliset piirteet, tehden käyttäjästä itsevarman ja kauniin.
  • Mukava käyttö: Valmistettu laadukkaista materiaaleista (90% polyesteriä, 10% elastaania), tämä body ei ole pelkästään tyylikäs vaan myös mukava pitää pitkiäkin aikoja. Pehmeä ja joustava kangas varmistaa mukavan istuvuuden ja liikkumisen vapauden intiimien kohtaamisten aikana.
  • Monipuolinen: Olipa kyse sitten erityistilaisuudesta tai arkipukeutumisesta, tämä Deluxe Body on monipuolinen ja sopii erilaisiin tilanteisiin. Sitä voidaan käyttää alusvaatteina romanttisina iltoina tai sensuellina yllätyksenä kumppanille. Monipuolisuutensa ansiosta se on arvokas lisä mihin tahansa vaatekaappiin.
  • Huomaamaton pakkaus: Tuote toimitetaan kauniissa pakkauksessa, mikä varmistaa huomaamattoman ja elegantin esittelyn. Tämä lisää kokonaiskokemukseen, tehdäen siitä täydellisen lahjaksi tai henkilökohtaiseksi hemmotteluksi.
Lisätietoja
BrandChilirose
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Chilirose Deluxe Body upeassa lahjapakkauksessa
More from Chilirose