CHILIROSE FRENCH MAID BODY

SKU
cr-4151

Chilirose Ranskalaisen Sisäkön Body - Viettelevän Eleganssin Kosketus

Astu viettelevän eleganssin maailmaan Chilirose Ranskalaisen Sisäkön Bodyn kanssa. Tämä upea asukokonaisuus on suunniteltu niille, jotka arvostavat eleganssia leikillisellä vivahteella. Täydellisesti yhdistäen toiminnallisuutta ja fantasiaa, tämä body on välttämätön hankinta teemajuhliin, intiimeihin iltoihin tai yksinkertaisesti tuomaan ripauksen maustetta alusvaatekokoelmaasi.

Avainominaisuudet:

  • Täydellinen Setti: Chilirose Ranskalaisen Sisäkön Body toimitetaan kaiken kattavana settinä, joka mahdollistaa roolisi täydellisen omaksumisen. Settiin kuuluu body, vyö, esiliina, kaulakoru ja sukkanauha, jotka kaikki on suunniteltu täydentämään toisiaan kauniisti.
  • Erinomainen Istuvuus: Valmistettu 90% polyesterin ja 10% elastaanin sekoituksesta, kangas tarjoaa erinomaisen joustavuuden, varmistaen napakan, mutta mukavan istuvuuden, joka korostaa kurvejasi oikeissa kohdissa.
  • Monipuolinen Tyyli: Yhdistettynä klassisiin mustiin ja valkoisiin korkeakorkoisiin kenkiin perinteistä sisäkön lookia varten tai käytettynä yksinään, tämä asu lupaa monipuolisuutta ja tyyliä.
  • Upea Pakkaus: Toimitetaan kauniissa lahjapakkauksessa, Chilirose Ranskalaisen Sisäkön Body on täydellinen lahja erityiselle jollekulle tai ihana herkku itsellesi.
  • Brändin Takeet: Tarjoaa Chilirose, nimi, joka on synonyymi laadulle ja eleganssille alusvaatemaailmassa.
  • Kokovalikoima: Saatavilla ko'oissa S-M ja L-XL, palvellen monenlaisia vartalotyyppejä.

Miksi Valita Chilirose Ranskalaisen Sisäkön Body?

Tämä asukokonaisuus on enemmän kuin vain puku; se on kokemus. Olitpa sitten yllättämässä kumppaniasi leikkisällä illalla kotona, osallistumassa tyylillä pukeutumisjuhlaan tai yksinkertaisesti nauttimassa laadukkaan alusvaatteen ylellisestä tunteesta, Chilirose Ranskalaisen Sisäkön Body on valintasi.

Nosta alusvaatepelisi uudelle tasolle tämän mukavuuden, tyylin ja leikkisän eleganssin sekoituksen avulla. Tilaa nyt ja anna Chilirose Ranskalaisen Sisäkön Bodyn muuttaa erityishetkesi unohtumattomiksi muistoiksi.

26,97 € Normaalihinta 35,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandChilirose
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:CHILIROSE FRENCH MAID BODY
More from Chilirose