CHILIROSEN HUONEPALVELIJAN ASU

SKU
CR-4152

Leikkisä ja Hauska Ranskalaisen Piian Korsetti-asu - Vapauta Viehättävä Puolesi

Sukella leikkisän viehätyksen maailmaan meidän Leikkisällä ja Hauskalla Ranskalaisen Piian Korsetti-asulla. Suunniteltu niille, jotka rakastavat yhdistää seksikkyyttä huumorin ripauksella, tämä asu on täydellinen teemajuhliin, erityistilaisuuksiin tai vain hauskanpitoon. Valmistettu pehmeästä, joustavasta materiaalista, jota koristaa herkkä kukkapitsi, se on suunniteltu imartelevasti korostamaan vartalosi muotoja samalla varmistaen maksimaalisen mukavuuden.

Avainominaisuudet:

  • Erinomainen Design: Tämä asu sisältää kauniin suunnittelun, joka korostaa hoikkaa vyötäröä, valmistettu 90% polyesterin ja 10% elastaanin sekoituksesta mukavaan, vartaloa myötäilevään istuvuuteen.
  • Mukava Käyttää: Pehmeän, joustavan materiaalin ansiosta nautit täydellisestä istuvuudesta ja koko päivän kestävästä mukavuudesta, tehden siitä ihanteellisen pitkäkestoisiin tapahtumiin tai juhliin.
  • Täydellinen Setti: Asuun kuuluu korsettimekko, vyö, panta, kaulanauha, jalkanauha ja sukkahihnat, tarjoten sinulle täydellisen kokonaisuuden ultimaattiseen ranskalaisen piian lookiin.
  • Saatavilla Olevat Koot: Palvellen erilaisia vartalotyyppejä, tämä asu on saatavilla ko'oissa S/M ja L/XL, varmistaen täydellisen istuvuuden kaikille.
  • Monipuolinen Käyttö: Oli sitten kyseessä osallistuminen pukujuhlaan, leikkisän tapahtuman isännöinti tai hauskan lisän etsiminen roolipelikokoelmaasi, tämä ranskalaisen piian korsetti-asu on fantastinen valinta.

Muuta Asukokemuksesi:

Meidän Leikkisä ja Hauska Ranskalaisen Piian Korsetti-asu ei ole vain asu; se on hauskuuden, feminiinisyyden ja tyylin julistus. Mukavan istuvuutensa ja yksityiskohtaisen suunnittelunsa ansiosta varastat show'n missä ikinä menetkin. Kukkapitsin yhdistäminen klassiseen ranskalaisen piian designiin lisää ainutlaatuisen käänteen kokonaisuuteen, tehden sinusta huomion keskipisteen.

Nosta asukokoelmasi uudelle tasolle tämän mukavuuden, tyylin ja leikkisän eleganssin sekoituksella. Tilaa nyt ja anna Leikkisän ja Hauskam Ranskalaisen Piian Korsetti-asun tuoda esiin viehättävimmän puolesi.

Kaunis ja eroottinen Chilirosen sisäkön työasu. 

Hintaan kuuluvat: Mekko, päähine, sukkanauha, kaulakoriste, ja vyö. Sukkanauhaliivien kanssa yhteen sopivat sukat saatte edullisesti samaan pakettiin verkkokaupastamme. 

Brändi: Chilirose 

Toimitetaan kauniissa lahjapakkauksessa. Koot S-M ja L-XL

26,97 € Normaalihinta 35,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandChilirose
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:CHILIROSEN HUONEPALVELIJAN ASU
More from Chilirose