CHILIROSEN PUNAISET ALUSHOUSUT

SKU
cr-4159

Chilirose Seksikkäät ja Lumoavat Sydän-Alushousut - Vapauta Rakkautesi

Esittelemme Chilirose Sydän-Alushousut, kiehtovan valinnan niille, jotka haluavat ilmaista rakkautensa ainutlaatuisilla tavoilla. Valmistettu pehmeästä, kermaisen joustavasta materiaalista, nämä takaa avoimet alushousut eivät ole vain alusvaate; ne ovat rakkauskirje. Suunniteltu muistuttamaan sydämen muotoa, ne ovat täydelliset näyttämään kumppanillesi kiintymyksesi.

Avainominaisuudet:

  • Sydämen Muotoinen Design: Ainutlaatuinen sydämen muotoinen leikkaus takana tekee näistä alushousuista romanttisen eleen, ihanteellisen erityistilaisuuksiin tai ihan vain koska.
  • Ylimääräinen Mukavuus: Valmistettu 90% polyesterin ja 10% elastaanin sekoituksesta, kangas tarjoaa pehmeän, kermaisen tuntuman ihoa vasten, varmistaen mukavuuden koko päivän ajaksi.
  • Yksi Koko Sopii Useimmille: Joustavan materiaalinsa ansiosta nämä alushousut on suunniteltu mukavasti sopimaan laajalle valikoimalle vartalotyyppejä, varmistaen, että jokainen voi jakaa rakkauden.
  • Monipuolinen Käyttö: Olipa kyseessä romanttinen ilta, erityinen treffi-ilta tai yksinkertaisesti halu lisätä hieman hauskuutta alusvaatekokoelmaasi, nämä alushousut ovat monipuolinen lisä.

Ilmaise Kiintymyksesi:

Chilirose Seksikäs ja Lumoava Sydän-Alushousut ovat enemmän kuin vain alusvaatteet; ne ovat romanttisuuden ja viehätyksen lausunto. Mukavan istuvuutensa ja sydämenmuotoisen yllätyksensä ansiosta ne ovat täydellinen tapa näyttää kumppanillesi, kuinka paljon välität, lisäten taikaa intiimeihin hetkiisi.

Nosta alusvaatepelisi uudelle tasolle tämän mukavuuden, tyylin ja romanttisen ilmaisun sekoituksella. Tilaa nyt ja anna Chilirose Sydän-Alushousujen tulla rakkautesi ja halusi symboliksi.

Takaa avoimet Chilirosen superseksikkäät naisten alushousut. Brändi: Chilirose, Toimitetaan kauniissa lahjapakkauksessa. 

Koot: S-M ja L-XL.

8,97 € Normaalihinta 12,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandChilirose
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:CHILIROSEN PUNAISET ALUSHOUSUT
More from Chilirose