CHILIROSEN SEKSIKÄS OPETTAJATTAREN ASU

SKU
CR-3605

“Sinä paha paha poika! ..nyt joudun rikkomaan sääntöjä ja kurittamaan sinua ihan niinkuin ennen vanhaan.. et opi nätisti, niin nyt tehdään sitten kovalla kädellä”

Seksikkäs opettajattaren asu sisältää:

- Topin.
- Solmion.
- Minihameen.
- Silmälasit.
- Karttakepin.

Päästä sisäinen viettelijäsi valloilleen Chilirosen Seksikkäässä Opettajan Asussa. Olitpa sitten järjestämässä yksityistuntia tai keräämässä huomiota naamiaiskutsuilla, tämä asu varmasti lumoaa.

Valmistettu klassisessa mustassa ja valkoisessa, tämä asu huokuu valtaa ja vetovoimaa. Settiin kuuluu minihame, siihen sopiva yläosa, vyö sekä samanväriset alushousut. Viimeistele lookki mukana tulevilla laseilla, liidulla ja solmioilla aitoa tunnelmaa varten.

Valmistettu 90 % polyesteristä ja 10 % elastaanista, tämä asu tarjoaa mukavan istuvuuden, joka korostaa kauniisti vartaloasi. Tyylikkäässä lahjapakkauksessa toimitettuna se on valmiina hurmaamaan heti saapuessaan.

Yhdistä tämä seksikäs opettajan asu suosikkikorkokenkiisi ja hallitse huomiota missä tahansa liikutkin. Olitpa sitten roolileikissä makuuhuoneessa tai tekemässä vaikutusta teemajuhlassa, tämä asu jättää varmasti pysyvän vaikutuksen.

Toimitetaan upeassa lahjapakkauksessa.

35,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandChilirose
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:CHILIROSEN SEKSIKÄS OPETTAJATTAREN ASU
More from Chilirose