SATISFYER KLITORISSTIMULAATTORI- DIPPING DELIGHT

SKU
40442

Uppoudu iloon… Tarvitsetko syvästi kohdennettua klitorisstimulaatiota tai "vain kärjen" kiusaamista? Dipping Delightissa on tehostettu ja erittäin pehmeä, kaareva kärki, joka tarjoaa tuntemuksia kuin koskaan ennen! Ihanteellinen aloittelijoille suoraviivaisen toiminnallisuuden ja leikkisän muotoilun ansiosta. Pehmeällä silikonilla päällystetyn kiinteän rungon ansiosta kärki on valmistettu kokonaan silikonista, mikä tekee siitä täysin joustavan ja tarjoaa tuntemuksia koko nuputetun kärjen alueella – täydellinen kohdennettuun klitoriksen stimulaatioon tai kiusaamiseen vähän kerrallaan.

Dipping Delightissa on taivutettu kärki, joka stimuloi ylhäältä, sekä uurretut yksityiskohdat lisätuntemuksia varten. Tarjoaa laajemman tunteen kuin tyypillinen asentoon asennettava vibraattori, ja nauti kahden tehokkaan moottorin tehostetuista tuntemuksista 12 eri värinäohjelman avulla.

Kompaktin muotonsa ansiosta vibraattori on ihanteellinen matkakumppani, ja se voi kadota huomaamattomasti laukkuun tai matkalaukkuun viemättä paljon tilaa. Ihanteellinen aloittelijoille yksinkertaisen toiminnallisuuden ja hauskan suunnittelun ansiosta.

Sen vedenpitävä viimeistely (IPX7), joten voit nauttia siitä turvallisesti vedessä ja se on helppo puhdistaa.
Hiljainen tila.
Sisältää magneettisen USB-latauskaapelin.

29,90 € Normaalihinta 39,90 €
Varastossa

Leveys: 46 mm
Sopii: Naisille
Korkeus: 60 mm
Pituus: 90 mm
Paino: 76 g
Tärinä: Kyllä
Stimuloi seuraavia kehon osia: Klitoris
Vesitiivis (IPX7): Kyllä
Akku: Akku
Materiaali: ABS-muovi, silikoni

Lisätietoja
BrandSatisfyer
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SATISFYER KLITORISSTIMULAATTORI- DIPPING DELIGHT
More from Satisfyer