PLUSKOON COTELLI COLLECTION KORSELETTI SUKKANAUHOILLA

SKU
2630990

Cotelli Collection Olkainmekko - Lisää Eleganssia ja Viehätysvoimaa

Tutustu Cotelli Collectionin olkainmekkoon, joka yhdistää verkko- ja pitsimateriaalin mestarillisesti. Tämä asu tuo tyylikkyyttä ja seksikkyyttä jokaiseen hetkeen. Osta nyt ja tuo asuusi ainutlaatuista charmia.

42,90 €
Varastossa

Esittelemme Cotelli Collectionin olkainmekon, joka on suunniteltu erityisesti naisille, jotka haluavat lisätä asuunsa sekä eleganssia että viehätysvoimaa. Tämä kehakomplekti yhdistää taidokkaasti verkon ja pitsin, luoden ainutlaatuisen ja houkuttelevan ilmeen. Mustat olkaimet ja neljä riipusta lisäävät asuun yksityiskohtaisuutta, kun taas säädettävä takakoukku kiinnitys takaa täydellisen istuvuuden.

Ominaisuudet:

  • Materiaali: Laadukas 90% polüamiidi ja 10% elastaani tarjoavat sekä mukavuutta että kestävyyttä.
  •  Design: Verkon ja pitsin yhdistelmä luo viettelevän ilmeen. Olkaimet ja riipukset lisäävät asuun yksilöllisyyttä.
  • Sisältää: Mekon lisäksi mukana tulevat krookidettomat pitsistringit täydentävät kokonaisuuden.
  • Täydellinen Yhdistelmä: Yhdistä asuun mustat kiiltävät korkeakorkoiset kengät maksimaalisen vaikutuksen saavuttamiseksi.

Cotelli Collectionin olkainmekko on suunniteltu naisille, jotka arvostavat yksilöllisyyttä ja haluavat tuoda esiin oman tyylinsä. Olipa kyseessä sitten erityistilaisuus tai halu lisätä jokapäiväiseen asuun ripaus glamouria, tämä asu on täydellinen valinta.

Cotelli Collectionin olkainmekko on enemmän kuin vain asu; se on voiman ja naisellisuuden ilmaisu. Lisää tämä ainutlaatuinen ja viettelevä asu kokoelmaasi tänään ja koe, kuinka se tuo esiin sisäisen kauneutesi ja itsevarmuutesi.

Lisätietoja
BrandCottelli Collection
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:PLUSKOON COTELLI COLLECTION KORSELETTI SUKKANAUHOILLA
More from Cottelli Collection