Cottelli G-stringien ja rintaliivien setti XL-4XL

SKU
2212404

Cotelli Haaroista Avoimet Stringit ja Rintaliivit - Lisää Kipinää ja Viehätystä

Tutustu Cotelli Haaroista Avoimet Stringit ja Rintaliivit -settiin, joka on suunniteltu tuomaan lisää kipinää ja viehätystä intiimeihin hetkiin. Tämä setti, joka koostuu haaroista avoimista stringeistä ja langattomista rintaliiveistä, on valmistettu hienostuneesta pitsistä, mikä tekee siitä sekä mukavan että erittäin seksikkään. Materiaali on 90% polyamidia ja 10% elastaania, tarjoten täydellisen yhdistelmän joustavuutta ja kestävyyttä. Setti toimitetaan kauniissa lahjapakkauksessa, tehden siitä ihanteellisen yllätyksen kumppanillesi.

Pariskunnille Tarjottavat Edut:

Rohkaisee Läheisyyteen: Tämä setti on suunniteltu rohkaisemaan läheisyyteen ja tutkimusmatkoihin kumppanisi kanssa, lisäten intiimeihin hetkiin leikkisyyttä ja tutkivaa intohimoa.

Kohottaa Itsevarmuutta: Sen seksikäs muotoilu ja istuvuus kohottavat käyttäjänsä itsevarmuutta, mikä tekee jokaisesta hetkestä vieläkin erityisemmän ja intohimoisemman.

Monikäyttöisyys: Tämä setti on täydellinen valinta sekä erityisiin tilanteisiin että jokapäiväiseen käyttöön, tarjoten mukavuutta ja tyyliä koko päivän ajan.

Täydellinen Lahja: Sen tyylikäs pakkaus tekee setistä täydellisen lahjan, joka varmasti ilahduttaa ja yllättää kumppanisi, olipa kyseessä sitten merkkipäivä, juhla tai "vain koska".

Luo Muistettavia Hetkiä: Cotelli Haaroista Avoimet Stringit ja Rintaliivit -setti auttaa luomaan muistettavia ja kiihottavia hetkiä, syventäen suhteenne sidettä ja lisäten yhteistä nautintoa.

Koe Cotelli Haaroista Avoimet Stringit ja Rintaliivit -setin tuoma lisäys viehätysvoimaan ja intohimoon Seksitorin -verkkokaupassa. Tämän setin elegantti muotoilu ja kiusoittelevat yksityiskohdat tekevät siitä ehdottoman valinnan niille, jotka haluavat lisätä suhteeseensa säihkettä ja romantiikkaa.

36,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandCottelli Collection
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Cottelli G-stringien ja rintaliivien setti XL-4XL
More from Cottelli Collection