Cottelli Jumpsuit erikoispitkällä vetoketjulla

SKU
2730332

COTTELLI JUMPSUIT - Vapauta Sisäinen Viettelijättäresi

Tutustu COTTELLI JUMPSUIT -haalariin, joka yhdistää täydellisesti eleganssin, mukavuuden ja ripauksen kinkyä flirttiä. Pitkillä hihoilla, pitkillä lahkeilla ja korkealla kauluksella varustettu haalari, jossa on leveä kaksisuuntainen vetoketju kauluksesta lähtien, kulkee haarovälin yli ja päättyy pakaroiden yläosaan. Saatavilla mustana, valmistettu 92% polyesteristä ja 8% elastaanista, luvaten sekä mukavuutta että imartelevan istuvuuden.

Pariskunnille Tarjottavat Edut:

Mausta Intiimit Hetkesi: COTTELLI JUMPSUIT on suunniteltu lisäämään ripaus kinkyä hauskuutta intiimeihin hetkiisi. Sen siro muotoilu ja strategisesti sijoitettu vetoketju kutsuvat leikkisään tutkimiseen, tehden jokaisesta kohtaamisesta jännittävämmän.

Kohota Itsevarmuuttasi ja Viehätysvoimaasi: Tämän haalarin pukeminen voi välittömästi kohottaa itsevarmuuttasi ja viehätysvoimaasi. Vartaloa myötäilevä materiaali ja tyylikäs muotoilu korostavat muotojasi, tehden sinusta vastustamattoman kumppanillesi.

Monipuolinen ja Tyylikäs: Ei vain makuuhuoneeseen, tämä haalari on tyylikäs tarpeeksi käytettäväksi erikoistilaisuuksissa tai jopa kaupungilla. Yhdistä se mustiin korkokenkiin, ja sinulla on asukokonaisuus, joka kääntää päitä ja herättää halua.

Kestävä ja Mukava: Korkealaatuisista materiaaleista valmistettu COTTELLI JUMPSUIT on sekä kestävä että mukava pitkäaikaisessa käytössä. Lisätty elastaani varmistaa täydellisen istuvuuden, joka liikkuu kehosi mukana, antaen sinun nauttia viettelyhetkistäsi ilman epämukavuutta.

Luo Unohtumattomia Muistoja: Olipa kyseessä erityinen treffiyö, juhla tai yksityinen kohtaaminen, tämä haalari on varmasti luomassa unohtumattomia muistoja rakkaasi kanssa. Sen ainutlaatuinen muotoilu ja viettelevä vetovoima valmistavat näyttämön seikkailunhaluisille ja intohimoisille kokemuksille.

Tutustu COTTELLI JUMPSUIT -haalariin ja anna sen muuttaa ulkonäköäsi ja intiimejä kokemuksiasi. Sen hienostuneen muotoilun ja viettelevien ominaisuuksien ansiosta tämä haalari on ehdoton hankinta niille, jotka haluavat lisätä jännitystä ja viehätysvoimaa suhteeseensa.

79,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandCottelli Collection
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Cottelli Jumpsuit erikoispitkällä vetoketjulla
More from Cottelli Collection