Cottelli Wet Look mekko sukkanauhaliiveillä

SKU
2716011

COTTELLI WET LOOK DRESS WITH SUSPENDER STRAPS - Kiehtova Valinta Pariskunnille

Tutustu COTTELLI WET LOOK DRESS WITH SUSPENDER STRAPS -tuotteeseen ja löydä täydellinen valinta, joka kohottaa intohimoa ja herättää kumppaneiden välisen kiihkon. Tämä korkeakauluksinen minimekko on valmistettu kiiltävästä mattamateriaalista ja siinä ei ole hihoja. Siinä on kaksisuuntainen vetoketju ja sukkanauharemmit, jotka luovat kiehtovan ilmeen. Musta väri ja joustava materiaali (90% polyesteriä, 10% elastaania) lisäävät vaatteen houkuttelevuutta ja mukavuutta.

Pariskuntien Hyödyt:

Lisääntynyt Kiihko: COTTELLI WET LOOK DRESS WITH SUSPENDER STRAPS -mekon ainutlaatuinen muotoilu lisää kiihkoa ja intohimoa makuuhuoneessa, rohkaisten pareja tutkimaan uusia ja kiehtovia puolia toistensa kanssa.

Fetissileikkien Lisämauste: Tämä mekko tarjoaa mahdollisuuden tutkia fetissileikkejä ja fantasioita, mikä voi lisätä jännitystä ja kiihkoa pariskuntien välisiin kohtaamisiin.

Sopii Monenlaisiin Tilanteisiin: Olipa kyseessä sitten yksityinen hetki kahden kesken tai seikkailullinen ilta ulkona, tämä mekko on monipuolinen valinta. Se on ihanteellinen lisä fetissi-pelailuihin tai roolileikkeihin.

Korostaa Seksuaalista Vetovoimaa: Mekon seksikäs muotoilu ja kiiltävä materiaali korostavat pariskunnan seksuaalista vetovoimaa, mikä voi lisätä itsevarmuutta ja luoda unohtumattomia hetkiä yhdessä.

Yhteinen Nautinto: COTTELLI WET LOOK DRESS WITH SUSPENDER STRAPS -mekon käyttäminen voi lisätä yhteistä nautintoa ja luoda syvempiä siteitä pariskuntien välille, kun he jakavat intiimejä ja kiehtovia hetkiä yhdessä.

Koe intohimoinen ja kiehtova ilmapiiri COTTELLI WET LOOK DRESS WITH SUSPENDER STRAPS -mekolla. Tutustu ja luo ikimuistoisia ja kiihottavia hetkiä yhdessä kumppanisi kanssa.

44,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandCottelli Collection
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Cottelli Wet Look mekko sukkanauhaliiveillä
More from Cottelli Collection