NAHKAINEN VAALEANPUNAINEN KAULAPANTA NÄNNINIPISTIMILLÄ

SKU
MW-X2529

Nahkainen Vaaleanpunainen Kaulapanta Nänninipistimillä – Lempeän Dominoinnin Asuste

Nahkainen Vaaleanpunainen Kaulapanta Nänninipistimillä yhdistää tyylikkyyden ja kiihottavan dominoinnin yhteen pakettiin. Tämä asuste, valmistettu PVC:stä ja metallista, tarjoaa pehmeän dominoinnin kokemuksen pehmennettyjen nänninipistimien ansiosta. Vaaleanpunainen sävy lisää asusteeseen feminiinistä viehätysvoimaa, tehdessä sen ihanteelliseksi valinnaksi, kun haluat lisätä BDSM-leikkeihisi hellävaraisempaa otetta.

Ominaisuudet:

  • Materiaali: Kestävä PVC ja metalli, jotka takaavat pitkäikäisen käytön.
  • Väri: Herttainen vaaleanpunainen, joka tuo pehmeän ja kutsuvan ulkonäön.
  • Koko: Kaulapannan mitat ovat 53 * 4 cm, varmistaen sopivan istuvuuden useimmille käyttäjille.
  • Ketjun Pituus: 34 cm pituinen ketju nänninipistimillä mahdollistaa monipuoliset käyttömahdollisuudet ja helpon säädön.

Käyttöideat:

  • Sensuellit BDSM-leikit: Käytä kaulapantaa osana pehmeämpiä BDSM-sessioita, joissa keskitytään aistillisuuteen ja hellävaraiseen dominointiin.
  • Roolipelit: Lisää roolipeleihisi uusi ulottuvuus kaulapannan ja nänninipistimien avulla, tarjoten sekä visuaalista että fyysistä stimulaatiota.
  • Erityistilaisuudet: Tuo lisämaustetta erityisiin hetkiin kumppanisi kanssa, käyttäen tätä asustetta yllätyksenä tai osana juhla-asua.

Miksi Valita Tämä Kaulapanta?

Valitsemalla Nahkaisen Vaaleanpunaisen Kaulapannan Nänninipistimillä, tuot suhteeseesi uutta syvyyttä ja intiimiyttä. Tämä asuste on suunniteltu erityisesti niille, jotka arvostavat BDSM:n pehmeämpää puolta ja haluavat tutkia dominoinnin ja alistumisen maailmaa lempeällä otteella. Vaaleanpunaisen kaulapannan ja nänninipistimien yhdistelmä tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen, joka on sekä visuaalisesti että fyysisesti kiehtova.

Tarjoushinta 13,93 € Normaalihinta 19,90 €
Varastossa
Nahkainen kaulapanta, johon on liitetty nänninipistimet pehmennetyillä päillä.

Väri: Vaaleanpunainen.
Materiaali: PVC, metalli.
Koko: 53 * 4 cm.
Ketjun pituus: 34 cm.
Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:NAHKAINEN VAALEANPUNAINEN KAULAPANTA NÄNNINIPISTIMILLÄ
More from Hotlips - Sex toys