DORCEL TENDER SPOT - JOUSTAVA JA SILEÄPINTAINEN VIBRAATTORI

SKU
6072059
Marc Dorcelin vibraattori Tender Spot on pieni vallankumous sinänsä. 
Se käyttää täysin uutta tekniikkaa stimuloimaan G-pistettäsi entistä paremmin! Hyväksy se viipymättä! Tender Spotia tarjotaan sinulle huippuluokan versiossa, jossa on mattamusta parhaan laatuluokan silikonipinta ja sen kullanvärinen kaulus. Tyylikäs viimeistely, joka miellyttää jokaista naista, joka rakastaa kauniita esineitä! Tender Spot on tehokas ja erittäin tyylikäs seksilelu!
 
Tämän uuden Dorcel-seksilelun tärkein innovaatio on sen erittäin pehmeä kärki, joka on valmistettu nestemäisestä silikonista. 
Se antaa sinulle erittäin sileän kosketuksen. Tämä terskan muotoinen kärki sijoitetaan mahdollisimman lähelle G-pistettäsi ja se tuottaa voimakasta värinää! Tämä glan antaa G-pisteellesi villejä hyväilyjä suurimmaksi iloksesi!
 
Jokainen nainen voi käyttää tätä vibraattoria! Se on suunniteltu niin, että jokainen nainen voi käyttää sitä. Vibraattorin pehmeä ja joustava runko mukautuu kaikkiin muotoihin. Erittäin pehmeä terskä stimuloi ulottuvillaan olevia vaginan seinämiä, erityisesti G-pistettä.
 
G-pistevibraattori, jossa on herkkä pehmeä pää.
BOOST-toiminto.
7 värinää.
100 % ftalaatitonta silikonia.
Joustava runko.
USB-ladattava.
Tehokas moottori.
Mitat: 20,5 cm x 3,86cm.
Latausaika: 2h.
Kesto: 1h.
Merkki: Dorcel.
Miesten ja naisten seksilelu.
89,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandMarc Dorcel
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:DORCEL TENDER SPOT - JOUSTAVA JA SILEÄPINTAINEN VIBRAATTORI
More from Marc Dorcel