Double Delight Strap-on, kaksipuolinen strap-on

SKU
PD3386-00

Tämä naisten oma strap-on on suunniteltu tarjoamaan kaksinkertaista nautintoa ja se tarjoaa monia jännittäviä käyttömahdollisuuksia. Tässä on tarkempia tietoja tuotteesta ja suositeltu käyttöohje:

Materiaali: Strap-on on valmistettu erittäin liukuvasta silikonimateriaalista. Silikoni on kestävää, turvallista iholla ja helposti puhdistettavaa. Sen sileä pinta tuntuu miellyttävältä koskettaessa.

Muotoilu: Strap-onilla on röpelöinen pinta ja kaarevat päät, jotka on suunniteltu tarjoamaan stimulaatiota sekä käyttäjälle että kumppanille. Muotoilu varmistaa paremman pidon ja nautinnon.

Tuplahihnat: Strap-onissa on kaksi erillistä remmiä, jotka kiinnittyvät strap-onin pussiin. Näiden remmien ansiosta strap-on pysyy hyvin paikallaan ja tuottaa vakautta käytön aikana.

Pakkaus: Tuotepakkaukseen sisältyy myös silmämaski, joka voi lisätä seksuaalista kiihotusta ja luoda uusia tuntemuksia makuuhuoneeseen.

Käyttöohjeet:

Valmistelu: Ennen käyttöä varmista, että olet rentoutunut ja kiihottunut. Voit halutessasi käyttää vesipohjaista liukuvoidetta strap-onin pintaan, jotta se liukuu helposti ja mukavasti.

Kiinnitys: Kiinnitä molemmat topeltrihmat strap-onin pussiin. Säädä remmit sopiviksi koon mukaan ja varmista, että ne istuvat mukavasti ja tukevasti kehosi ympärille.

Käyttö: Strap-on voidaan käyttää sekä vaginaaliseen että anaaliseen seksiin. Kokeile erilaisia asentoja ja liikkeitä, jotka tuottavat sinulle ja kumppanillesi eniten nautintoa. Muista kommunikoida kumppanisi kanssa ja ottaa huomioon hänen mieltymyksensä ja rajoitteensa.

Turvallisuus: Käytä strap-onia varovasti ja vältä voimakkaita tai äkillisiä liikkeitä. Huolehdi hygieniasta puhdistamalla tuote huolellisesti ennen ja jälkeen käytön. Noudata valmistajan antamia ohjeita puhdistamiseen ja säilytykseen.

On tärkeää keskustella kumppanin kanssa ja ottaa huomioon molempien mieltymykset ja rajat ennen kuin käytät tätä tuotetta. Kunnioita toistenne rajoja ja varmista, että käyttö on molemmille miellyttävää ja turvallista.
 


 

59,90 €
Varastossa
Tuplariemu Strap-On joka on nimensä ansainnut.
Valmistettu erittäin liukkaasta silikoonimateriaalista.Aaltoileva ja kiihottava muotoilu.Anatoonisesti oikeasse kulmassa kaarevat päät molempien tyydyttämiseen. Tuplahihnat kiinnittävät dildon tukevasti teidän lantiolle.
Paketissa silmämaski,jonka voitte laittaa ensimmäiselä kerralla kaverillenne..että uusi lelu tulisi kunnon yllätyksenä hänelle.
Lisätietoja
BrandPipedream
VäriVioletti
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Double Delight Strap-on, kaksipuolinen strap-on
More from Pipedream