Sähköstaattinen sidontateippi 16 m

SKU
MW-X5112

Sähköstaattinen Sidontateippi 16 M – Monipuolinen Bondageteippi Fetissi- ja BDSM-Leikkeihin

Sähköstaattinen Sidontateippi on täydellinen lisävaruste fetissi- ja BDSM-leikkeihin tarjoten helpon ja turvallisen tavan sidontaan ja roolileikkeihin.

Tärkeimmät Ominaisuudet:

  • Sähköstaattinen Materiaali: PVC-materiaali mahdollistaa teipin helpon kiinnittämisen ja poistamisen ilman, että se takertuu tai tarttuu ihoon kiinni.
  • Helppo Käyttää: Teippi on vaivaton asettaa paikoilleen ja poistaa, tarjoten miellyttävän ja kivuttoman sidonnan kokemuksen.
  • Pitkä Pituus: 16 metrin pituus antaa riittävästi teippiä erilaisten sidontojen luomiseen ja fantasioittesi toteuttamiseen.

Käyttöideat:

  • Sidontaleikit: Käytä sähköstaattista sidontateippiä kumppanisi kiinnittämiseen ja sitomiseen erilaisissa BDSM- ja fetissileikeissä.
  • Roolileikit: Luo roolileikeissä jännittäviä ja kiihottavia tilanteita teippaamalla kumppanisi kiinni haluamallasi tavalla.
  • Visuaalinen Nautinto: Nauti sidottujen muodoista ja visuaalisesta ilmeestä, jonka sähköstaattinen sidontateippi tarjoaa.

Miksi Valita Sähköstaattinen Sidontateippi?

Sähköstaattinen Sidontateippi tarjoaa helpon, turvallisen ja monipuolisen tavan toteuttaa fetissi- ja BDSM-leikkejä ilman, että teippi takertuu tai aiheuttaa epämukavuutta. Valitse tämä teippi ja lisää jännitystä ja nautintoa leikkeihinne!

6,23 € Normaalihinta 8,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Sähköstaattinen sidontateippi 16 m
More from Hotlips - Sex toys