ERO PRORINO KLITORISVOIDE 50 ml

SKU
0610607

ERO PRORINO KLITORISVOIDE 50 ML

Ero Prorino Klitorisvoide 50 ml on suunniteltu parantamaan klitoriksen verenkiertoa ja tuntoa sekä auttamaan herkempien orgasmien saavuttamisessa. Tämä voide tarjoaa lisänautintoa intiimeihin hetkiin ja voi tehdä seksistä entistäkin nautinnollisempaa.

Ominaisuudet:

  • Parantaa Klitoriksen Verenkiertoa: Voide edistää klitoriksen verenkiertoa, mikä voi lisätä tuntemuksia ja herkkyyttä intiimissä kanssakäymisessä.
  • Herkempien Orgasmien Saavuttaminen: Klitorisvoide voi auttaa saavuttamaan herkempiä ja voimakkaampia orgasmeja, mikä lisää seksin nautittavuutta ja tyydytystä.
  • Käyttöohjeet: Levitä välittömästi ennen yhdyntää puhtaalle klitorikselle. Hiero kevyesti klitoriksen päälle ja anna voiteen vaikuttaa muutaman minuutin ajan.
  • Sopii Synnytyksen Jälkeen: Voidetta voidaan käyttää myös synnytyksen jälkeen palauttamaan tuntoa ja lisäämään seksin nautittavuutta.

Ero Prorino Klitorisvoide on kätevä ratkaisu niille, jotka haluavat lisätä klitoriksen herkkyyttä ja nauttia intensiivisemmistä orgasmeista. Kokeile Ero Prorino Klitorisvoidetta ja astu kohti entistäkin nautinnollisempia intiimejä hetkiä.

Tarjoushinta 13,90 € Normaalihinta 19,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandHOT
Kenelle sopiiNaisille
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:ERO PRORINO KLITORISVOIDE 50 ml
More from HOT