EROOTTINEN CHILIROSE VERKKOMEKKO

SKU
CR-4056

Esittelyssä Chilirosen seksikäs musta verkkomainen minimekko. Tämä houkutteleva vaatekappale sopii täydellisesti lisäämään vetovoimaa vaatekaappiisi. Valmistettu 90% nailonista ja 10% elastaanista, tämä kuvioitu musta minimekko on suunniteltu imartelevaksi ja kääntämään katseita missä tahansa liikutkin.

Ideoita tuotteen käyttöön tai hyödyntämiseen:

  1. Illanvietto: Pue tämä seksikäs musta verkkomainen minimekko illanviettoon kaupungilla. Yhdistettynä korkeisiin korkokenkiin tai stilettokorkokenkiin se varmasti tekee vaikutuksen ja lisää itseluottamustasi.
  2. Treffi-ilta: Ihastuta kumppaniasi pukeutumalla tähän kiehtovaan minimekkoon romanttiselle illalliselle. Sen läpikuultava suunnittelu lisää ripauksen mystiikkaa, kun taas vartalonmyötäinen leikkaus korostaa kurvejasi.
  3. Klubi-illat: Eroa joukosta tanssilattialla tällä silmiinpistävällä minimekolla. Sen kuviointi ja vartalonmyötäinen istuvuus tekevät siitä ihanteellisen vaihtoehdon tanssia yön päästä lempiklubissasi.
  4. Naamiaiset: Ole luova ja käytä tätä minimekkoa osana asua teemajuhliin tai tapahtumiin. Olitpa sitten kanavoimassa sisäistä rocktähteäsi tai femme fatalea, tämä mekko varmasti nostaa asusi uudelle tasolle.

Monipuolisuutensa ja houkuttelevan suunnittelunsa ansiosta Sexy Black Netted Mini Dress on ehdoton lisä jokaiselle muotitietoiselle vaatekaapille.

22,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandChilirose
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:EROOTTINEN CHILIROSE VERKKOMEKKO
More from Chilirose