EROOTTINEN HIERONTAÖLJY 240ML LOOTUKSENKUKKA

SKU
271223

Shunga Hierontaöljy Lootuksen Kukan Tuoksulla: Aistillinen Kokemus Hierontahetkiin

Shunga Hierontaöljy Lootuksen Kukan tuoksulla tarjoaa syvän rentoutumisen ja aistillisen kokemuksen hieronnan yhteydessä. Tämä 240 ml pakkaus sisältää 100% luonnollisia kylmäpuristettuja öljyjä, rikastettuna E-vitamiinilla, joka tunnetaan sen ihoa suojaavista ja uudistavista ominaisuuksista. Öljyn kevyt koostumus imeytyy ihoon tehokkaasti, jättäen sen pehmeäksi ja sileäksi ilman rasvaista pintaa. Sen luonnollinen ja hienostunut lootuksen kukka tuoksu rikastaa hierontakokemusta, tarjoten samalla syvää rentoutumista ja mielihyvää.

Ominaisuudet ja Edut:

  • 100% Luonnolliset Ainekset: Valmistettu luonnollisista kylmäpuristetuista öljyistä ja rikastettu E-vitamiinilla, tarjoten iholle parasta mahdollista hoitoa.
  • Ei Rasvaista Pintaa: Öljy imeytyy ihoon jättämättä rasvaista pintaa, mikä tekee siitä ihanteellisen vartalohierontaan.
  • Ei Tuki Huokosia: Kevyt koostumus ei tuki ihon huokosia, mahdollistaen ihon hengittämisen hieronnan aikana.
  • Aistillinen Tuoksu: Lootuksen kukka tuoksu lisää hierontahetkiin syvän rentoutumisen tunteen ja aistillisen ilmapiirin.
  • Ei Syötävä: Tämä hierontaöljy on tuoksutettu eteerisillä öljyillä ja hajusteilla, joten se ei ole tarkoitettu sisäiseen käyttöön.
  • Vain Ulkoiseen Käyttöön: Ei suositella henkilökohtaiseksi liukuvoiteeksi.

Käyttövinkit: Shunga Hierontaöljy Lootuksen Kukan tuoksulla on täydellinen valinta, kun haluat luoda erityisen aistillisen ilmapiirin hierontahetkiin. Öljyn tuoksu ja koostumus tekevät siitä ihanteellisen tuotteen kokovartalohierontaan, auttaen rentoutumaan ja irrottautumaan arjen stressistä.

Käytä öljyä hieronnassa nauttiaksesi sen rentouttavista ja ihoa hoitavista ominaisuuksista, samalla kun makea lootuksen kukka tuoksu rauhoittaa mieltä ja herättää aisteja. Tämä hierontaöljy tarjoaa täydellisen yhdistelmän luonnollista hoitoa ja aistillista nautintoa, joka rikastuttaa sekä kehoa että mieltä.

Tarjoushinta 19,71 € Normaalihinta 21,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandShunga
MakuLotus
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:EROOTTINEN HIERONTAÖLJY 240ML LOOTUKSENKUKKA
More from Shunga