MUSTA YHDENKOON VARTALOSUKKA HAARAHALKIOLLA

SKU
BS-076

Erotic Line Bodystocking Musta Yksi Koko - Vapauta Sisäinen Viettelijättäresi

Tutustu uskomattoman seksikkääseen Erotic Line Bodystockingiin, jossa on avoimet haarat, seksikkäät kirjailut ja koristeet. Suunniteltu ja valmistettu arvostetun Passion-merkin toimesta. Osta nyt ja vie viehätysvoimasi uudelle tasolle.

15,90 €
Varastossa

Esittelemme Erotic Line Bodystockingin Mustana Yhtenä Kokoisena, mestariteos viettelystä ja aistillisuudesta, jonka on luonut alusvaatealan arvostettu brändi Passion. Tämä erinomainen kappale on suunniteltu vangitsemaan ja houkuttelemaan, tarjoten avoimet haarat, jotka lisäävät ylimääräisen kerroksen mystiikkaa ja viettelystä. Seksikkäät kirjailut ja koristeet lisäävät tämän bodystockingin viehätysvoimaa, tehden siitä täydellisen rohkeille ja kauniille. Passionin sitoutuminen korkealaatuiseen ja uskaliaaseen alusvaatteeseen on tämän bodystockingin keskiössä.

Materiaalikoostumus:

  • 80% Polyamidia kestävyyden ja sileän tunteen takaamiseksi
  • 20% Elastaania täydellisen venyvyyden ja istuvuuden takaamiseksi

Olitpa sitten halukas maustamaan intiimejä hetkiäsi tai haluat vain omaksua aistillisuutesi uudella ja jännittävällä tavalla, tämä bodystocking on avain maailmaan, joka on täynnä itseluottamusta ja viehätysvoimaa.

Erotic Line Bodystocking Musta Yksi Koko ei ole vain vaatekappale; se on portti omien halujesi tutkimiseen ja sisäisen viettelijättäresi vapauttamiseen. Sen vertaansa vailla olevan suunnittelun ja viettelyn lupauksen myötä tämä kappale Passionilta on pakko saada kenelle tahansa, joka haluaa nostaa alusvaatekokoelmansa uudelle tasolle. Omaksu rohkeutesi tänään ja astu vastustamattoman viehätysvoiman maailmaan.
Hämmästyttävät ja uskomattoman seksikkäät haarattomat verkkosukat seksikkäillä brodeerauksilla ja leikkauksilla.Passion laatua.

Nykyaikaisille ja dynaamisille naisille suunniteltu alusvaatteiden ja sukkien sarja.
Toimitetaan kauniissa kuvallisessa pakkauksessa.

Lisätietoja
BrandPassion
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:MUSTA YHDENKOON VARTALOSUKKA HAARAHALKIOLLA
More from Passion