eXXtreme power caps 10 kpl

SKU
90267d

HOT Exxtreme Power Caps - Luonnollinen Energian ja Voiman Lähde

Koe HOT Exxtreme Power Capsin tarjoama energia ja voima. Tämän tehokkaan ravintolisän pääasiallinen vaikuttava aine on peräisin kardemummajuurista, joita on käytetty vuosisatojen ajan eteläamerikkalaisten keskuudessa vahvistavana aineena. Lisätty guaranajauhe tehostaa näiden kapseleiden vaikutusta, tarjoten virkistävän ja kestävyyttä lisäävän vaikutuksen. Guaranan luontaiset stimuloivat ominaisuudet terävöittävät havaintokykyä ja antavat lisäenergiaa päivittäisiin toimiin.

Tuotteen edut:

  • Luonnollinen Vahvistus: Kardemummajuurista peräisin olevat ainesosat tarjoavat luonnollisen tavan vahvistaa kehoa.
  • Energian Lisäys: Guarana virkistää ja virkistää, tarjoten tarvittavaa lisäenergiaa ja kestävyyttä.
  • Terävöitetty Havaintokyky: Guarana auttaa terävöittämään mieltä ja parantamaan keskittymiskykyä.
  • Kestävyyden Parantaminen: Auttaa parantamaan fyysistä kestävyyttä ja suorituskykyä.

Käyttöideat:

  • Päivittäinen Energialisä: Ota HOT Exxtreme Power Caps osana aamurutiiniasi tai ennen fyysistä aktiivisuutta saadaksesi lisää energiaa ja kestävyyttä.
  • Mielenterävyys: Käytä kapseleita parantaaksesi keskittymiskykyäsi ja terävöittääksesi havaintokykyäsi työssä tai opiskelussa.
  • Urheilusuorituksen Tehostaminen: Soveltuu urheilijoille ja kuntoilijoille, jotka haluavat parantaa fyysistä suorituskykyään ja palautumistaan.
  • Virkistävä Vaikutus: Käytä tilanteissa, joissa tarvitset virkistäytymistä ja uutta energiaa pitkän päivän aikana.

HOT Exxtreme Power Caps on suunniteltu henkilöille, jotka etsivät luonnollista tapaa lisätä energiaansa, parantaa kestävyyttään ja terävöittää mieltään. Sen ainutlaatuinen yhdistelmä kardemummajuuren ja guaranan vaikuttavia aineita tekee siitä erinomaisen valinnan niille, jotka haluavat tukea fyysistä ja henkistä suorituskykyään luonnollisella tavalla. Kokeile ja tunne ero!

Tarjoushinta 26,91 € Normaalihinta 29,90 €
Varastossa

Tarjoaa sinulle ekstrapoweria aktin ajaksi.Ota 1 kapseli 30 minuuttia ennen seksiä. Sisältää huolellisesti valittuja luonnollisia tehoaineita,jotka lisäävät suorituskykyä.

Lisätietoja
BrandHOT
Paketin koko10 pcs
Kenelle sopiiMiehille
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:eXXtreme power caps 10 kpl
More from HOT