REALISTINEN SEKSINUKEN VARTALO

SKU
FFR202301

Esittelyssä Fantasiafiguuri - Realistic Love Doll Torso, elävä ja aistillinen kumppani iloksesi. Tämä vartalo on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja kiinnittämällä huomiota yksityiskohtiin, ja se on suunniteltu tarjoamaan realistinen ja tyydyttävä kokemus.

Tämä vartalo on valmistettu korkealaatuisesta silikonista, mikä antaa sille elävän tuntuisen ja helpottaa puhdistamista. Iho on pehmeä ja realistinen kosketukseen, kun taas sisäinen rakenne on kiinteä ja kestävä. Vartalossa on täysikokoinen rintakuva ja yksityiskohtaiset sukuelimet, jotka tarjoavat realistisen ja tyydyttävän kokemuksen.

Fantasy Figure - Realistic Love Doll Torso on myös joustava ja sitä voidaan sijoittaa useilla tavoilla, jolloin voit mukauttaa kokemustasi. Se on myös helppo säilyttää ja huoltaa, joten se on täydellinen lisä kokoelmaasi.

Etsitpä realistista ja tyydyttävää soolokokemusta tai haluat maustaa asioita kumppanisi kanssa, Fantasy Figure - Realistic Love Doll Torso on täydellinen valinta. Realistisen tunteen ja yksityiskohtien huomion ansiosta se tarjoaa varmasti todella unohtumattoman kokemuksen

Nuken pituus: 59 cm.
Nuken leveys: 33 cm.
Nuken korkeus: noin 18 cm.

Tarjoushinta 156,00 € Normaalihinta 390,00 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:REALISTINEN SEKSINUKEN VARTALO
More from Hotlips - Sex toys