Usein kysyttyä

Usein Kysytyt Kysymykset Seksitori.fi Verkkokaupasta

Toimitusaika ja -prosessi

Kuinka nopeasti saatte tilatut tuotteet? Pääkaupunkiseudulle toimitamme 2-3 työpäivässä. Muualle Suomeen toimitusaika on 3-5 työpäivää. Viikonloppuisin emme toimita paketteja. Jos tilaatte perjantaina, laskemme toimitusajan alkavaksi seuraavasta maanantaista. Mikäli tilaustanne ei ole saapunut 6 työpäivän kuluessa, suosittelemme tarkistamaan maksun tilanteen ja yhteystietonne tarkkuuden. Ongelmatilanteissa autamme mielellämme osoitteessa [email protected].

Tekninen Apu ja Verkkosivun Käyttö

Jos tilauksen tekeminen tai ostoskorista eteenpäin siirtyminen ei onnistu, suosittelemme tarkistamaan ja päivittämään internetselaimesi. Vanhentunut selainversio voi olla yleisin syy ongelmiin. Turvallisuutesi on meille tärkeää; kaikki maksutapahtumat suoritetaan suojatulla palvelimella, ja henkilötietojasi ei jaeta eteenpäin.

Turvallisuus ja Luottamuksellisuus

Seksitori.fi on sitoutunut yksityisyytesi suojaamiseen. Kaikki tilaukset pakataan huomaamattomasti, ja lähetysten sisällöstä tai lähettäjästä ei ole ulkoisia merkintöjä. Tarjoamme myös mahdollisuuden tilata paketit postin pakettiautomaattiin lisähuomaamattomuuden takaamiseksi.

Tilausvahvistus ja Pakettien Seuranta

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostiinne heti maksun suorittamisen jälkeen. Pakkaamme ja lähetämme tilauksia arkipäivittäin, ja kuriirit noutavat paketit joka arkipäivä. Näin voitte odottaa pakettienne saapuvan nopeasti, yleensä 3-8 päivän kuluessa.

Vialliset Tuotteet ja Palautukset

Mikäli saamanne tuote on viallinen, ottakaa yhteyttä osoitteeseen [email protected]. Olemme sitoutuneet tarjoamaan korkealaatuista asiakaspalvelua ja ratkaisemme ongelmanne mahdollisimman pian.

Vierailu Varastomyymälässämme

Haluatteko nähdä tuotevalikoimamme livenä? Vieraile varastomyymälässämme Virossa! Lisäksi tarjoamme poistotuotteita ja erikoistarjouksia vain myymälässämme. Olemme avoinna maanantaista lauantaihin klo 10:00-21:00.

Miksi Valita Seksitori.fi?

Seksitori.fi erottuu muista seksikaupoista sitoutumisellaan asiakastyytyväisyyteen, huomaamattomaan toimitukseen ja laadukkaaseen tuotevalikoimaan. Yli 33 vuoden kokemuksemme alalla takaa, että saatte parasta mahdollista palvelua ja tuotteita, jotka tuovat iloa seksuaalielämäänne.

Seksilelut, vibraattorit ja ne erikoisemmat erotiikkatuotteet löytyvät meiltä – tutustu valikoimaamme osoitteessa Seksitori.fi ja koe erotiikan uusi ulottuvuus turvallisesti ja luottamuksellisesti.