FETISH FANTASY -sarjan lover's fantasy bdsm setti

SKU
PD2107-00

Jos olet etsinyt täydellistä tapaa muuttaa orjuusfantasiat todeksi, olet tullut oikeaan paikkaan!

Fetish Fantasy Series Lover's Fantasy sarja luotiin erityisesti inspiroimaan kaikkia leikkimielisiä kumppaneitasi.

Sisältä löydät kolme bondage-leikin tukijalkaa; nahkainen ruoska, pehmeä musta silmämaski ja klassiset metalliset käsirauta ja käsikahleet.

Puhutaanpa ensin käsiraudoista!

Käsiraudat ovat täydellinen esimerkki seksikkäästä yksinkertaisuudesta.

Suunniteltu sopimaan kaikenlaisiin leikkisään sidontasuunnitelmaan (puhumattakaan minkä tahansa kokoisista ranteista ja nilkoista). Yksinkertainen salpa kummankin sivussa avaa käsiraudat- ja painat päät yhteen sulkeaksesi ne. Mukana tulee avaimia, mutta ne eivät ole täysin välttämättömiä. Voit pitää tämän tosiasian omana tietonasi, jos haluat!

Mitä tulee Leather Whip piiskaan tai ruoskaan, se pystyy täysin tuottamaan kevyesti kutittelevia kutinaa tai tarvittaessa kiihoittavaa kipua. Klassinen muotoilu sisältää tukevan kahvan, joka tarjoaa upean otteen pehmeille samettisille säikeille. Vedä sitä kiusantekoisesti herkälle iholle koko vartalon yli tai pyyhkäise lujasti saadaksesi enemmän puremaa.

Mukana oleva Satin Eye Mask -silmämaski estää valoa ja pitää alistuvan kumppanin (kirjaimellisesti) pimeässä, kun kyse on toisen aikeista. Pehmeästä mustasta satiinista, maskissa on monipuolinen joustava hihna.

Jokaista Lover's Fantasy Kitin osaa voidaan helposti käyttää yksin tai yhdessä muiden mahdollisesti jo omistamiesi leikkitarvikkeiden kanssa. Suosittelemme yhdistämään ne pariksi parhaan seksikkään vaikutuksen saavuttamiseksi!

24,90 €
Varastossa

Sisältää:

Metalliset käsiraudat avaimilla.

Fantasia nahkapiiskan.

Rakkaus Naamion.

Lisätietoja
BrandPipedream
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:FETISH FANTASY -sarjan lover's fantasy bdsm setti
More from Pipedream