Flesh 10 inch Vibrating Hollow Strap-On

SKU
22031

FLESH 10 INCH VIBRATING HOLLOW STRAP-ON -tuotteella voidaan ratkaista seuraavia ongelmia:

Peniksen koon puute: Jos koet epävarmuutta peniksesi koosta tai haluat tarjota kumppanillesi suuremman ja täyttävämmän kokemuksen, tämä tuote voi auttaa. Se tarjoaa mahdollisuuden lisätä sekä pituutta että ympärysmittaa, mikä voi lisätä itsevarmuutta ja tyydytystä seksuaalisiin kohtaamisiin.

Erektiohäiriöt: Jos sinulla on vaikeuksia saavuttaa tai ylläpitää erektiota, tämä tuote voi tarjota vaihtoehdon. Koska se on ontto, voit asettaa peniksesi sisään ja nauttia seksuaalisesta kanssakäymisestä kumppanisi kanssa ilman erektioon liittyviä paineita.

Rooleihin astuminen: Joillekin ihmisille on tärkeää astua rooliin, jossa he tuntevat olonsa itsevarmemmiksi ja voimakkaammiksi. Tämä tuote tarjoaa mahdollisuuden tuntea olevansa miehekäs ja tarjota kumppanille intensiivisempää nautintoa.

On tärkeää huomata, että tämä tuote on tarkoitettu aikuisille ja sen käyttö edellyttää avointa keskustelua kumppanin kanssa. Se voi olla hyödyllinen ratkaisu niille, jotka haluavat lisätä itseluottamusta, tarjota kumppanilleen enemmän nautintoa tai kokea uusia rooleja ja fantasioita makuuhuoneessa.

10" tuumaa on 25,4 cm.

49,90 €
Varastossa
Moottoroitu suuri penistuki/strap-on.Unohda pienet Strap On-it ja kysy omalta kumppaniltasi mitä tämä oikesti haluaa? Hän haluaa jotain jota voi sisällään tuntea..Koko on TÄRKEÄ.. Se Strap On on juuri sitä, mitä tarvitset. 10 tuumaa pitkä eli 25,4cm,helposti kiinnitettövissä säädettävillä hihnoilla.
Lisätietoja
BrandPipedream
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Flesh 10 inch Vibrating Hollow Strap-On
More from Pipedream