Fleshlight Dillon Harper Crush

SKU
05309990000
Dillion Harper Crush Fleshlight - Intensiivinen ja todella monipuolinen kokemus

3 kammiota ja ainulaatuinen rakenne

Dillion Harper Crush Fleshlight insertti koostuu kolmesta (3) erilaisesta kammiosta. Jokaisessa kammiossa on oma ainutlaatuinen kuviointinsa. Ensimmäisessä kammiossa on spiraalinmuotoiset juomut, jotka hierovat kaluasi upeasti valmistaen kullisi toisen kammion suoriin juomuihin, joista työnnyt kireämmästä sisäänmenosta kolmanteen kammioon, joka puolestaan on täynnä herkullisesti kivikovaa kulliasi hierovia nystyjä. 

Nautintoa heti alusta asti

Dillion Harper Fleshlight antaa sinulle nautintoa jo ensimmäisistä senteistä lähtien. Fleshlight tuottaa sinulle käsittämättömän nautinnollisen kokemuksen, heti kun kiimasta sykkivä kivikova kaluasi työntyy sen hellään syleillyyn

Maailman aidoimman tuntuinen materiaali

Fleshlightin patentoima Real Feel Superskin keinoiho on maailman ylivoimaisesti aidoimman tuntuinen materiaali. Sen valmistuprosessi on tarkoin varjeltu ja sitä ovat monet yrittäneet jäljitellä, siin kuitenkaan onnistumatta. 

Upea imu tarraa kulliisi

Dillion Harper Crush Fleshlight vaginan kotelo kehittää uskomattoman nautinnollisen tuntuisen imun, jota voit helposti säätää korkkia avaamalla ja sulkemalla. 

Huomaamaton ja helppo puhdistaa


Fleshlight on todella helppo pitää puhtaana. Insertti voidaan irroittaa kotelosta ja se on helppo pestä vain laskemalla vettä sen läpi. Fleshlight on erittäin huomaamaton sillä se on pakattu taskulampun näköiseen ulkokuoreen.

  • Uskomattoman upean tuntuinen Crush insertti
  • Maailman aidoimman tuntuinen Real Feel keinoihomateriaali
  • Helppo puhdistaa
  • Erittäin kestävä ja pitkäikäinen
  • Insertin pituus noin 22cm
  • Kokonaispituus noin 25cm
Tarjoushinta 49,90 € Normaalihinta 69,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandFleshlight
VäriIhonvärinen
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Fleshlight Dillon Harper Crush
More from Fleshlight