FLESHLIGHT TYTÖT SARJAN -RILEY REID EUPHORIA ANAALI

SKU
05263631

RILEY REID
MIAMI, FLORIDA

Riley Reid on vaieldamatult üks tööstuse kuumimaid staare. Ta annab suurepärase esituse iga kord, kui ta kaamera ees seisab. Mitmekordne AVN-i ja XBIZ-i auhindade võitja Riley on tänapäeva üle-Ameerika megatähe kehastus: ilus, andekas ja mitmekülgne.

Kanali läbimõõt 1,3 cm

Pikkus 25,4 cm

Läbimõõt 10,2 kuni 6,4 cm

 
 
 
Tarjoushinta 49,90 € Normaalihinta 69,90 €
Varastossa
Tietoja RILEY REID EUPHORIA ANAALI tuotteesta:

EUPHORIA  Suunniteltu Rileyn panoksella, sen kierretty muotoilu on uurrettu ainutlaatuisilla nautintotaskuilla, jotka tekevät siitä yhden kiihottavimmista tekstuureistamme pitkään aikaan realistisimman mahdollisen seksisimulaation luomiseksi. Seksisimultaationa mahdollisimman toden tuntuinen anaaliseksi.
Fleshlight miesten seksileluja voidaan käyttää sekä nautintoon että seksuaalisen suorituskyvyn ja kestävyyden lisäämiseen. 
Anna nyt hänen puutteessa olevaan perseensä kunnon aamupanot suihkussa lisätäksesi aamurutiiniasi. Fleshlight Shower Mountin avulla!
Laadukas itsetyydytyslaite, joka on tarkka kopio Fleshlight Riley Reidin pepusta. 
VAHVA IMU: Kiristä ja löysää erityistä päätykorkkia, jotta voit hallita imua ja lisätä realismia. Kokeile Fleshlight-hihanlämmitintä viedäksesi sen seuraavalle tasolle! Mukana Fleshlube-näyte. Mikään toinen tekovittu ei ole lähempänä totuutta. Käytä vain vesipohjaisten liukuvoiteiden kanssa.
Lisätietoja
BrandFleshlight
VäriIhonvärinen
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:FLESHLIGHT TYTÖT SARJAN -RILEY REID EUPHORIA ANAALI
More from Fleshlight