FUCK ME SILLY MASTURBAATTORI 2 - HETI TOIMITUKSEEN

SKU
21563

Olet aina haaveillut herkkuvartalosta 36DD rinnoilla ja erittäin tiukalla vyötäröllä, joten mitä odotat?

Ota tämä povekas tyttö ulos laatikosta, nauti ilmaisesta liukuvoiteesta ja nussi kunnolla pohjaan asti häpeilemättä. Tämä mega-masturbaattori on realistisin kopio, jota olet koskaan nussinut - ja sen paino on yli 8 kiloa. pehmeää, Fanta- materiaalia, joka imee ja hieroo kaluasi, tämä muhkea pillu tuntuu paremmalta kuin oikea! Purista hänen isoja, 36DD-tissejä, liu'uta sitten kalusi massiivisten rintojen väliin ja nussi häntä koko yön. Levitä häpyhuulet, testaa hänen tiukka pieni perseensä, ja täytä hänet joka aukkoon. Hän on lämmin, tiukka ja aina hyvällä tuulella! Kun olet valmis, laukea syvälle sisään tai ruiskuta spermat vatsan päälle ja suoraan herkullisten rintojen päälle - puhdistaminen on helppoa joko seksilelunpuhdistusaineen ja lämpimän veden kanssa. Mikä parasta, masturbaattori mahtuu helposti vaikka sängyn alle ja on aina valmiina uuteen seksisessioon.
Huom. Sekä pillun että takapuolen aukot yhdistyvät samaan kanavaan, joka on noin 7 'pitkä. Tunnelin seinät ovat erittäin tiukat ja joustavat, koska Fanta-Flesh jäljittelee kaikkien aikojen realistisinta kokemusta.
Kanavat eivät ole ollenkaan kovin leveitä, kun aloitat käytön - mutta joustavuus kasvaa vain muutamalla käyttökerralla.
Käytä runsaasti vesiliukoista liukuvoidetta helpottamaan käyttöä.
Molemmat kanavat yhdistyvät masturbaattorin takaosassa olevaan tyhjennysaukkoon, jota voidaan käyttää veden huuhtelemiseen puhdistuksen helpottamiseksi.
Mitat:
Kokonaispituus - 52 cm.
Halkaisija - 32 cm.
Paino - 8,313 kg.
399,00 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandPipedream
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:FUCK ME SILLY MASTURBAATTORI 2 - HETI TOIMITUKSEEN
More from Pipedream