G-POWER ORGASMIVOIDE NAISILLE 30ML

SKU
251873

G-Power Orgasmivoide Naisille 30 ml

Tutki Uusia Huippuja: G-Power Orgasmivoide Naisille

G-Power orgasmivoide on suunniteltu erityisesti naisille, jotka haluavat syventää ja vahvistaa seksuaalista kokemustaan. Tämän voidteen hellävarainen levitys intiimialueille, kuten klitorikselle ja vaginaan, herättää ja tehostaa seksuaalista halua, muuttaen naisen seksuaalisen energian puhdasta vaistoa kihelmöiväksi nautinnoksi. Voide luo pohjan unohtumattomille orgasmeille ja mahdollistaa kehon uudelleenlöytämisen intiimissä hetkissä.

Tuotteen Edut:

  • Klitoriksen Herkkyyden Lisääminen: G-Power voide on kehitetty lisäämään klitoriksen herkkyyttä, mikä mahdollistaa intensiivisemmät ja helpommin saavutettavat orgasmit.
  • Seksuaalisen Nautinnon Maksimointi: Voiteen ainutlaatuinen koostumus on suunniteltu herättämään seksuaalista halua ja maksimoimaan nautinto.
  • Uudelleenlöytämisen Kokemus: Anna itsellesi mahdollisuus tutkia ja löytää kehosi uudestaan, kokea syvempää ja täyttävämpää nautintoa.

Käyttöohjeet:

Levitä pieni määrä voidetta suoraan erogeenisille alueille, kuten klitorikselle ja vaginaan, ja hiero hellävaraisesti. Voiteen koostumus on suunniteltu toimimaan nopeasti, muuttaen välittömästi seksuaalisen kokemuksen laadun. Huomioi, että tuotetta ei suositella käytettäväksi kondomin kanssa.

Erityistä Huomiota:

  • Koostumus: G-Power on valmistettu laadukkaista ainesosista, jotka on valittu niiden kyvyn perusteella tehostaa seksuaalista nautintoa.
  • Tilavuus: 30 ml pullo tarjoaa riittävästi tuotetta useisiin käyttökertoihin, mahdollistaen jatkuvan nautinnon tutkimisen.
  • Varoitukset: Tuote ei ole yhteensopiva kondomien kanssa. Varmista, että käytät tuotetta turvallisesti ja harkiten.

Elämyksellinen Nautinto:

G-Power Orgasmivoide tarjoaa naisille uuden tavan tutkia seksuaalisuuttaan ja kokea syvempää nautintoa. Se on ihanteellinen valinta naisille, jotka haluavat rikastuttaa intiimiä elämäänsä ja saavuttaa uusia nautinnon huippuja. Anna itsesi kokea ja nauttia seksuaalisuudestasi uudella ja jännittävällä tavalla G-Powerin avulla.

Tarjoushinta 11,61 € Normaalihinta 12,90 €
Varastossa

Ainesosat: vesi, glyseriini, lauryyliglykolieetteri PPG-1-peg-9, ksantaanikumi, fenoksietanoli, arginiini, arnica montana kukkauute, etyyliheksyyliglyseriini, sitruunahappo, kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti, tokoferoli, mentoli, ylangylang.

Lisätietoja
BrandRUF
Kenelle sopiiNaisille
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:G-POWER ORGASMIVOIDE NAISILLE 30ML
More from RUF