Gladiator Love Doll, kahden aukon komea mies

SKU
120136

Tämä tuote, täyspitkä kumminukke kahdella aukolla ja vibraattorilla, sopii aikuisille, jotka haluavat kokea seksuaalista nautintoa ja leikkisyyttä yksin tai kumppanin kanssa. Tämä tuote voi kiinnostaa ihmisiä, jotka nauttivat realistisista ja monipuolisista kokemuksista seksuaalisuuden saralla.

Nukella on avattu suu, jossa on pehmeä vibroiva kieli, joka voi lisätä tunnetta ja stimulaatiota suuseksin aikana. 17,5 cm pitkä vibraattorin varsi on irrotettava, joten sitä voidaan käyttää myös erikseen, tarjoten monipuolisia stimulaatiomahdollisuuksia.

Tiheä anaalireikä voi olla houkutteleva niille, jotka haluavat kokeilla anaalista nautintoa tai joilla on kiinnostusta uusien kokeilujen suhteen.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että seksuaalisuus on henkilökohtainen ja jokaisella on omat mieltymyksensä ja rajoituksensa. Ennen tuotteen käyttöä on tärkeää keskustella kumppanin kanssa ja varmistaa, että molemmat osapuolet ovat mukana ja suostuvat käyttämään tätä tuotetta.

Lisäksi on tärkeää noudattaa valmistajan ohjeita ja pitää huolta hygieniasta puhdistamalla tuote huolellisesti ennen ja jälkeen käytön käyttöohjeiden mukaisesti.
 


 

129,00 €
Varastossa
Komea Gladiaattori mies parhaassa iässään.
Tällä lihaksikkaalla puhallettavalla miehellä on: Avattu suu,jossa värisevä kieli valmiina imemään sinua.
17,5 cm pituinen kova penis (irroitettava,voit käyttää erikseen)
Kireä anaali odottamassa kovaa takapanoa.
Lisätietoja
BrandPipedream
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Gladiator Love Doll, kahden aukon komea mies
More from Pipedream