Golden Beads - Neljä kultaista nautintokuulaa

SKU
05121500000

Golden Beads - Neljä kultaista nautintokuulaa erottuu tavallisista kultaisista geishapalloista useilla tavoilla:

Laatu: Golden Beads -nautintokuulat on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista varmistaen niiden kestävyys ja pitkäikäisyys. Ne on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista nautintoa ja kestämään pitkäaikaista käyttöä.

Muotoilu: Näiden nautintokuulien muotoilu on tarkkaan suunniteltu optimaalisen stimulaation takaamiseksi. Niiden ainutlaatuinen muoto ja koko tarjoavat erilaisia tuntemuksia ja stimulaatioita, jotka voivat tehostaa nautintoa ja lisätä kiihottumista.

Monipuolisuus: Neljä kultaista nautintokuulaa tarjoavat erilaisia harjoitusvaihtoehtoja ja mahdollistavat käyttäjän edetä asteittain. Niitä voidaan käyttää eri tavoin, joko yhdessä tai erikseen, jotta voidaan löytää juuri sopiva nautintotaso ja harjoitustarve.

Helppo käyttö: Golden Beads -kuulat on suunniteltu helppokäyttöisiksi ja niissä on usein mukana käyttöohjeet. Ne on suunniteltu myös helppoon puhdistukseen ja hygieniseen säilytykseen.

Näiden ominaisuuksien ansiosta Golden Beads - Neljä kultaista nautintokuulaa voivat tarjota ainutlaatuisen ja tyydyttävän nautintokokemuksen verrattuna tavallisiin kultaisiin geishapalloihin

Tarjoushinta 13,97 € Normaalihinta 18,50 €
Varastossa

Golden Beads - Neljä kultaista nautintokuulaa.

Koko nauhan pituus 30 cm.

Kuulien halkaisija 3cm.

Poisvetorengas.

Allergiavapaa materiaali EUn määräyksen REACH mukaisesti.

Lisätietoja
BrandYOU2TOYS
VäriKultainen
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Golden Beads - Neljä kultaista nautintokuulaa
More from YOU2TOYS