GUARANA LIUKUVOITEEN JA HIERONTAÖLJYN YHDISTELMÄ

SKU
30092

Waterglide Guarana Liukuvoide ja Hierontageeli: Virkistystä ja Stimulaatiota

Waterglide Guarana on ainutlaatuinen yhdistelmä liukuvoidetta ja hierontageeliä, joka tarjoaa stimuloivan ja virkistävän kokemuksen. Tämä vesipohjainen tuote on valmistettu Saksassa, ja sen 300 ml pakkaus takaa pitkäaikaisen käytön niin intiimeihin hetkiin kuin rentouttaviin hierontoihin. Guarana-uutteen ansiosta tuote ei ainoastaan liukasta, vaan myös virkistää ja stimuloi, lisäten nautintoa ja elävyyttä kosketukseen.

Ominaisuudet ja Edut:

  • Stimuloiva Guarana: Guarana tunnetaan luonnollisista piristävistä ominaisuuksistaan, jotka stimuloivat ja elävöittävät ihoa, tarjoten ainutlaatuisen ja virkistävän kokemuksen hieronnassa ja intiimeissä hetkissä.
  • Vesipohjainen Koostumus: Sopii täydellisesti käytettäväksi kaikkien seksilelujen kanssa, tarjoten samalla hellävaraisen ja turvallisen vaihtoehdon herkälle iholle.
  • Pitkäkestoinen Liuku: Tarjoaa silkinpehmeän liukuvuuden, joka kestää pitkään ilman tahmaisuutta tai tarvetta jatkuvalle uudelleen levittämiselle.
  • Monipuolinen Käyttö: Ihanteellinen sekä eroottisiin hierontoihin että yhdynnän aikana käytettäväksi, mikä tekee siitä monikäyttöisen lisän intiimiin elämään.
  • Laadukas ja Turvallinen: Valmistettu korkealaatuisista ainesosista Saksassa, takaamalla tuotteen turvallisuuden ja luotettavuuden.

Käyttövinkit:

Waterglide Guarana liukuvoide ja hierontageeli tuo lisämaustetta intiimeihin hetkiin ja eroottisiin hierontoihin. Kokeile tuotetta virkistävänä lisänä esileikin aikana tai käytä sitä intiimialueiden liukastamiseen lisätäksesi nautintoa ja mukavuutta. Guarana-uutteen virkistävä vaikutus elävöittää aisteja ja syventää kokemusta, tehdessä jokaisesta kosketuksesta entistä stimuloivamman.

Waterglide Guarana on ihanteellinen valinta niille, jotka arvostavat laadukkaita ja monipuolisia tuotteita intiimiin käyttöön. Sen ainutlaatuinen yhdistelmä liukuvoidetta ja hierontageeliä tarjoaa parhaan mahdollisen kokemuksen, olipa kyseessä sitten leikkisä esileikki, intohimoinen yhdyntä tai rentouttava hieronta. Kokeile ja koe, miten guarana voi virkistää ja elävöittää intiimejä hetkiäsi.

9,90 €
Varastossa

300 ml.

Liukuvoide ja hierontageeli.

Sisältää Aloe Vera -uutetta rauhoittavaan vaikutukseen.

Väritön.

Hajusteeton.

Pitkäkestoiset liukutuntemukset.

Sopii herkälle iholle.

pH neutraali.

Vegaani.

Ainesosat (INCI)

Vesi, glyseriini, hydroksietyyliselluloosa, aloe vera, fenoksietanoli, allantoiini, bentsoehappo.

Lisätietoja
BrandWaterglide
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:GUARANA LIUKUVOITEEN JA HIERONTAÖLJYN YHDISTELMÄ
More from Waterglide