Haaroista avoimet stringit

SKU
2322056

Kuumat stringit kuumille hetkille! -Stringit brodeeratun kuvan kanssa. -Tekojalokivi-koriste sivuilla. -Haaroista avoimet. Nämä seksikkäät stringit ovat täydellisiä kuumille- tai intohimoisiin öihin. Ne ovat haarattomia, mikä tekee niistä sopivan pikakäyttöön. Niiden etuosa on läpinäkyvää materiaalia, jonka päällä on kauniita brodeerauksia ja sivuilla tekojalokivi.

Tämä herkkä ja kutsuva alusvaate on suunniteltu naisille, jotka arvostavat sekä tyyliä että mukavuutta erityisen kuumissa kohtaamisissa. Koristeltu hienostuneilla kirjailuilla ja sivuilla kimaltelevilla korukivillä, tämä stringi on varma valinta, kun haluat tehdä vaikutuksen ja kokea unohtumattomia hetkiä.

19,90 €
Varastossa

Miksi Valita Meidän Avoimen Haarakkeen Stringit?

  • Elegantti Design: Hienostunut läpinäkyvä materiaali, kauniit tikandid ja korukivikoristeet sivuilla tuovat ripauksen luksusta jokaiseen hetkeen.
  • Käytännöllisyys ja Viehätysvoima: Avoimen haarakkeen ansiosta nämä stringit ovat täydelliset spontaaneihin hetkiin, lisäten kiihkoa ja jännitystä.
  • Mukavuus ja Sopivuus: Valmistettu 100% polüamiidista, tarjoten keveyttä ja hengittävyyttä koko päiväksi.
  • Monipuolisuus: Ihanteellinen valinta romanttisiin iltoihin, erityisiin tilaisuuksiin tai yksinkertaisesti kun haluat tuntea itsesi erityisen seksikkääksi.

100 % polyamidia. Toimitetaan kauniissa lahjapakkauksessa.

Lisätietoja
BrandCottelli Collection
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Haaroista avoimet stringit
More from Cottelli Collection