Mustat pitkät käsineet

SKU
AT-L6015

Nosta makuuhuoneen asuusi väriä näillä vastustamattoman seksikkäillä käsineillä, jotka sopivat täydellisesti sisäisen viettelijättären vapauttamiseen. Suunniteltu täydentämään asuasi, nämä sirot mustat käsineet lisäävät vetovoimaa ja hienostuneisuutta mihin tahansa intiimiin tilanteeseen.

11,13 € Normaalihinta 15,90 €
Varastossa

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Vetovoimainen Suunnittelu: Nämä käsineet on suunniteltu korostamaan viehätystäsi ja vangitsemaan kumppanisi huomion, mikä tekee niistä täydellisiä villeimpien fantasioidesi toteuttamiseen.
  • Pitkä Pituus: Käsineet ovat pitkät, ulottuen sensuellisti ylös käsivarsiin, korostaen muotojasi ja lisäten ripauksen mystiikkaa.
  • Monipuolinen Tyyli: Yhdistä nämä käsineet kiiltävien korkokenkien kanssa luodaksesi klassisen, kuningattaremäisen ilmeen, joka huokuu itseluottamusta ja seksuaalisuutta.
  • Materiaali: Valmistettu laadukkaasta polyesterista, nämä käsineet tarjoavat mukavan istuvuuden ja ylellisen tunteen ihoa vasten.

Ideoita Naisille:

  • Itsetunto: Omaksu sisäinen itseluottamuksesi ja vahvista itseäsi käyttämällä näitä käsineitä makuuhuoneen asussasi, antaen seksuaalisuutesi loistaa.
  • Tutkimus: Kokeile erilaisia tyylejä ja lisävarusteita luodaksesi ainutlaatuisia ja kiehtovia ilmeitä, ilmaisten yksilöllisyytesi ja luovuutesi.
  • Itserakkaus: Hemmottele itseäsi ylellisellä alusasusetillä, johon kuuluvat nämä seksikkäät käsineet, uppoutuen itserakkauteen ja -hoitoon samalla kun omaksut feminiinisyytesi.

Ideoita Pareille:

  • Roolileikit: Käytä näitä käsineitä roolileikkien mausteena kumppanisi kanssa, lisäten ylimääräistä jännitystä ja odotusta intiimeihin kohtaamisiinne.
  • Aistillinen Leikki: Tutustu kosketuksen aistilliseen puoleen käyttämällä näitä käsineitä aistillisten leikkien osana, kiihdyttäen kumppanisi aisteja ja lisäten kiihottuneisuutta.
  • Yllätysmomentti: Yllätä kumppanisi viehättävällä asulla, johon kuuluvat nämä käsineet, sytyttäen intohimoa ja halua paljastuessaan seksikkään ilmeesi.

Nosta intiimejä hetkiäsi ja sytytä intohimoa näillä Kuumat Nahkakuningatar Tyylin Seksikkäillä Käsineillä, jotka on suunniteltu korostamaan viehätystäsi ja maustamaan makuuhuoneen seikkailuja.
Pitkät käsineet ovat täydellinen lisä seksikkääseen asuun ja muodostavat mekkojen kanssa todella viettelevän yhdistelmän.
Materiaali: Polyesteri.

Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Mustat pitkät käsineet
More from Hotlips - Sex toys