Indian Love Cream - Orgasmivoide naisille

SKU
06232880000

INDIAN LOVE CREAM - ORGASMIVOIDE NAISILLE

Indian Love Cream -orgasmivoide on suunniteltu erityisesti naisten tarpeisiin, tarjoten herkkyyttä ja voimakkaampia orgasmeja intiimeihin hetkiin. Tämä voide on luotu tuomaan lisää nautintoa ja tyydytystä seksuaaliseen kanssakäymiseen.

Ominaisuudet ja Edut:

  1. Klitoriksen Herkistyminen: Indian Love Cream tekee klitoriksesta herkemmän, lisäten stimulaation tunnetta ja parantaen intiimiä kokemusta.
  2. Voimakkaammat Orgasmit: Voide vahvistaa orgasmeja, auttaen saavuttamaan intensiivisempiä ja nautinnollisempia huippuhetkiä.
  3. Tehokas Koostumus: Indian Love Creamin ainutlaatuinen koostumus on suunniteltu tarjoamaan optimaalista herkkyyttä ja stimulaatiota.
  4. Helppo Käyttö: Voide on helppo levittää ja imeytyy nopeasti ihoon ilman tahmeutta tai rasvaisuutta.

Käyttöohjeet: Levitä pieni määrä voidetta klitoriksen alueelle ja hiero kevyesti kunnes se imeytyy ihoon. Käytä ennen seksuaalista kanssakäymistä tai itsetyydytystä saavuttaaksesi parhaat tulokset.

Indian Love Cream tarjoaa naisille mahdollisuuden lisätä herkkyyttä ja nautintoa intiimeissä hetkissä. Valitse Indian Love Cream ja anna itsellesi lupa nauttia täysillä rakkauden ja intohimon hetkistä!

Tarjoushinta 5,00 € Normaalihinta 11,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandOrion
Kenelle sopiiNaisille
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Indian Love Cream - Orgasmivoide naisille
More from Orion