Island- venyvät mutta pitävät erektiorenkaat Pink

SKU
SE-1429-04-2

Koe kovempi ja pidempi erektio eksoottisilla Island erektiorenkailla. Joustavien erektiotehostajien kolmikko antaa sinulle täyden hallinnan kestävyyden ylläpidosta ja stimulaatiosta.

Pienet, keskikokoiset ja suuret yleiskäyttöiset penisrenkaat on suunniteltu pidempään intiimiin leikkiin ja spontaaniin tyytyväisyyteen. 

Valitse haluamasi tehoste ja nauti hurmaavista ekstaasin kihelmöistä ja jatkuvasta toiminnasta. Reknaat on valmistettu pehmeästä, sileästä ja joustavasta, läpinäkyvästä TPR:stä, ja niitä koristavat aistilliset nautintohelmet ja stimulaatiokyhmyt, jotka lisäävät orgasmin herkkyyttä.

Eksoottiset erektiota edistävät renkaat on suunniteltu tukemaan kestävyyttä ja pitkäkestoista suorituskykyä.

Kuinka käytän penisrenkaita?

Liu'uta se erektioon penikseen, jotta se istuu tukevasti tyveen. Käytä laadukasta liukuvoidetta lisäämään tuntemuksia ja rajatonta nautintoa. 

Täydelliset ensikertalaisille ja kokeneille käyttäjille Island Rings -erektiorenkaat ovat helppokäyttöisiä ja uudelleenkäytettäviä, jotta voit nauttia loputtomista eroottisista kohtaamisista. 

Käytä penisrenkaita itsetyydytystutkimukseen ja pidennetyn seksiaktin aikana. Erektiorenkaita voidaan käyttää myös suosikkivärähtelevien stimulaatiolelujesi kanssa, jotta saat mieleenpainuvan huipentumakokemuksen joka kerta. 

Muista puhdistaa joustavat tukirenkaat ennen ja jälkeen jokaisen käytön.

Penisrenkaiden hoito-ohje:

Pese lämpimällä, saippuavedellä tai puhdista lelujen puhdistusainesuihkeella.

7,80 €
Varastossa

Mitä hyötyä on penis ja erektiorenkaista ja miten niitä käytetään?

Penis- ja erektiorenkaat ovat seksivälineitä, jotka voivat tarjota useita etuja. Tässä on joitakin hyötyjä ja tietoa niiden käytöstä:

Pidentynyt erektio: Penisrengas tai erektiorengas voi auttaa pitämään erektion voimakkaampana ja kestävämpänä. Rengas asetetaan peniksen tyveen tai sekä peniksen että kivesten ympärille. Se puristaa hieman peniksen verisuonia, mikä voi hidastaa verenkiertoa pois peniksestä ja siten auttaa ylläpitämään erektiota pidempään.

Tehostunut tuntemus: Rengas voi lisätä peniksen herkkyyttä ja intensiteettiä. Se voi auttaa keskittämään veren virtausta penikseen, mikä voi lisätä tuntemusten voimakkuutta ja tuoda enemmän nautintoa seksuaaliseen kanssakäymiseen.

Viivästynyt siemensyöksy: Erektiorengas voi auttaa viivästyttämään siemensyöksyä. Rengas puristaa hieman peniksen juuressa olevaa aluetta, mikä voi auttaa hidastamaan siemensyöksyn saapumista ja antaa siten pidemmän keston seksuaaliselle kanssakäymiselle.

Kivesten tuki: Joissain tapauksissa penis- ja erektiorengas voi myös antaa kevyttä tukea kiveksille, mikä voi lisätä mukavuutta ja stimulaatiota seksuaalisen kanssakäymisen aikana.

Käyttöohjeet penis- ja erektiorengaiden käyttöön:

Valitse oikea koko: On tärkeää valita oikean kokoinen rengas varmistaaksesi mukavuuden ja tehokkuuden. Liian tiukka rengas voi aiheuttaa epämukavuutta tai jopa vaurioita, kun taas liian löysä rengas ei välttämättä tarjoa tarvittavaa puristusta. Mittaa peniksesi tai kiveksesi ympärys ennen renkaan hankkimista ja valitse sopiva koko.

Käytä liukuvoidetta: Levitä vesipohjaista liukuvoidetta penikseen tai renkaaseen varmistaaksesi miellyttävän ja helpon asettamisen. Liukuvoide auttaa myös renkaan liikkumista ja poistamista.

Aseta rengas oikein: Aseta rengas peniksen tyveen tai peniksen ja kivesten ympärille. Varmista, että rengas on tarpeeksi tiukka pitääkseen erektion, mutta älä kiristä sitä liikaa. Tärkeää on seurata mukavuuden tunnetta ja tarvittaessa säätää renkaan paikkaa tai tiukkuutta.

Älä käytä liian pitkään: On suositeltavaa pitää penis- tai erektiorengas päällä enintään 30 minuutin ajan kerrallaan. Pidempi käyttö voi aiheuttaa verenkiertoon liittyviä ongelmia tai epämukavuutta. Muista poistaa rengas välittömästi, jos koet epämukavuutta, kipua tai tunnottomuutta.

On tärkeää noudattaa valmistajan antamia ohjeita ja suosituksia penis- ja erektiorengaiden käytöstä. Keskustele tarvittaessa lääkärin kanssa, jos sinulla on kysymyksiä tai huolenaiheita niiden käytöstä.

Lisätietoja
BrandCalExotics
VäriPinkki
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Island- venyvät mutta pitävät erektiorenkaat Pink
More from CalExotics