JE JOUE AMI PROGRESSIIVISET HARJOITUSKUULAT

SKU
JEJOUEAmi

Progressiiviset harjoituskuulat. Ami kuulat sopivat kaikille ikään katsomatta. Aloitat suurella, pehmeällä ja kevyellä kuulalla ja kun edistyt harjoittelussa niin siirryt keskikokiseen kuulaan, joka on yhtä pemeä kuin aloittelijan kuula, mutta hiukan painavampi. Viimeinen vaihe progressiivissa harjoittelussa on siirtyminen kaiken pienimpään ja raskaimpaan kuulaan.

Älä unohda käyttää vesiliukoista liukuvoidetta, se pidentää tuotteiden käyttöikää ja tekee harjoittelusta tehokasta.

Alkaen 25,95 € Normaalihinta 59,90 €
Varastossa

Miellyttävä, yksinkertainen, hyödyllinen - vahvistaa lantionpohjan lihaksia.

Amin ansiosta orgasmit vahvistuvat ja herkkyys lisääntyy. 
Niitä kutsutaan myös treenipalloiksi.

Lantion lihasvoima parantaa seksielämää ja terveyttä: vahvat lihakset mahdollistavat elävämpiä nautintoja sekä naisille että miehille. 
Naiset saavuttavat orgasmin nopeammin. 
Miehet tuntevat seksin aikana täysin erilaisia ​​tuntemuksia, sillä vahvat lantionlihakset voivat pitää penistä ja stimuloida sitä seksin aikana.

Monet naiset kokevat jonkinlaista virtsankarkailua jossain vaiheessa elämäänsä. Vahvemmat lantion lihakset varmistavat virtsanhallinnan. 
Harjoituspallot auttavat erittäin hyvin valmistamaan lantion lihaksia synnytykseen ja synnytyksen jälkeen lihasten elastisuuden ja herkkyyden nopeaan palautumiseen, mikä on tärkeää seksuaalielämässä.

Jokainen nainen voi kohdata tällaisen ongelman, kuten emättimen kuivuuden, etenkin vaihdevuosien aikana. 
Lantion lihasten vahvistaminen parantaa emättimen luonnollista voitelua ja lievittää vaihdevuosien fysiologisia muutoksia.

Amy 1
Iso, pehmeä ja kevyt pallo (suositellaan aloittelijoille)

Amy 2
Keskikokoinen kaksoispallo, yhtä pehmeä ja hieman raskaampi kuin ensimmäinen. Ami 2 on seuraava askel, jos haluat isomman kuorman.

Amy 3
Pienempi, raskaampi kaksoispallo, tämä on nykyaikaisin Ami ja se on suunniteltu edistyneille käyttäjille. Helppokäyttöinen ja erittäin mukava, voit kokeilla Amin pukemista kotona aluksi ja myöhemmin, kun siihen tottuu, voit halutessasi pidentää käyttöaikaa. Kegel-pallot ovat todella upeita leluja. Valmistaudu nyt pitkään elämään, nauti hyvästä seksistä ja terveydestä. Älä unohda liukuvoidetta! Suosittelemme käyttämään vesipohjaista liukastetta lelujen kanssa täysin silkkisen kokemuksen saavuttamiseksi.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:JE JOUE AMI PROGRESSIIVISET HARJOITUSKUULAT