JOKER COCK CHAIN,PENISRENGAS

SKU
MV-X7118

Viisi etua penisrenkaan ja lasson käytöstä:

Parannettu erektiokyky: Penisrenkaan käyttö voi auttaa miehiä saavuttamaan ja ylläpitämään vahvempia ja kestävämpiä erektioita. Rengas voi rajoittaa veren virtausta pois peniksestä, mikä auttaa säilyttämään veren pidempään erektiossa.

Pidennetty kestoaika: Joidenkin miesten kokemusten mukaan penisrengas voi auttaa viivästyttämään siemensyöksyä, mikä voi lisätä seksuaalista nautintoa sekä kumppanille että itselle.

Lisääntynyt herkkyys: Penisrenkaan käyttö voi joillakin miehillä lisätä peniksen herkkyyttä, mikä voi tehdä seksuaalisista kokemuksista intensiivisempiä.

Kiihotuksen tehostaminen: Rengas voi auttaa keskittämään veren penikseen ja kiihottamaan siten voimakkaammin seksuaalisesti.

Parantunut ulkonäkö: Jotkut miehet voivat kokea itsevarmuuden lisääntymistä tai kiihottumista käyttämällä tällaisia tuotteita, jotka voivat olla myös houkuttelevan ulkonäön vuoksi.

Tarjoushinta 4,13 € Normaalihinta 5,90 €
Varastossa

Seksitori on Suomen nopeimmin kasvava aikuisten verkkokauppa.

Seksitori on valikoiman puolesta Suomen suurin aikuisten verkkokauppa Tilatessanne yli 45 euron edestä saatte valita itsellenne jonkin ilmaisista lahjoista: http://www.seksitori.fi/lahjat.html

Perustettu vuonna 1991 ja AAA Luottoluokitus

Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:JOKER COCK CHAIN,PENISRENGAS
More from Hotlips - Sex toys