JoyDivision EASYANAL SETTI

SKU
29101

JOYDIVISION EASYANAL SETTI - Anaaliseksin Nautintoa ja Mukavuutta

Tuo anaaliseksistä uuden tason mukavuutta ja nautintoa Joydivisionin Easyanal setin avulla.

Tuotesisältö:

  • Easyanal Anaaliliukuvoide (80 ml): Laadukas ja kestävä anaaliliukuvoide, joka tarjoaa pitkäkestoisen ja miellyttävän liukumisen. Valmistettu premium-aineosista varmistaakseen huolettoman ja kivuttoman peppuseksin.
  • Easyanal Pepun Rentoutussuihke (30 ml): Rauhoittava ja kevyesti puuduttava suihke, joka helpottaa anaaliseksin nauttimista ja tekee siitä miellyttävämpää. Samalla kosteuttaa ja hoitaa intiimialuetta.
  • Muistivihko: Mukana tuleva pieni muistivihko, joka tarjoaa runsaasti ideoita ja vinkkejä nautinnollisiin anaaliseikkailuihin, auttaen sinua löytämään uusia tapoja kokea nautintoa.

Edut:

  • Mukavuutta ja Nautintoa: Tarjoaa anaaliseksiin uuden tason mukavuutta ja nautintoa, tehostaen intiimejä hetkiä kumppanin kanssa.
  • Kivuton Peppuseksi: Premium-aineosista valmistettu anaaliliukuvoide mahdollistaa kivuttoman ja sensaatiomaisen liukumisen, luoden miellyttävän kokemuksen.
  • Rentoutus ja Hoito: Pepun rentoutussuihke rauhoittaa lihaksia ja tekee anaaliseksistä helpompaa ja nautinnollisempaa samalla kosteuttaen ja hoitaen intiimialuetta.

Joydivisionin Easyanal setti tarjoaa kaiken tarvittavan anaaliseksin nautinnolliseen ja mukavaan kokemiseen. Kokeile sitä ja löydä uusia tapoja nauttia intiimeistä hetkistäsi!

Pakkaus: 1 kpl Easyanal Anaaliliukuvoide (80 ml), 1 kpl Easyanal Pepun Rentoutussuihke (30 ml), 1 kpl Muistivihko.

29,95 €
Varastossa
Huippulaadukas anaaliliukuvoide ja pepun rentoutussuihke muuttavat anaaliseksin nautittavammksi ja paremmaksi.
 
Easyanal anaaliliukuvoide on välttämätön valinta seksuaalisen hyvinvoinnin kannalta kuluttajille, jotka haluavat nauttia anaaliseksistä ilman kipua. Laadukas liukuvoide on valmistettu premium-aineosista varmistaakseen sensaatiomaisen pitkäkestoisen liukumisen ja runsaasti liukasta kivutonta peppuseksiä.
 
Easyanal on nimensä mukaan pepun lihaksia rauhoittava ja hieman puuduttava suihke, joka tekee anaaliseksin nautittavammaksi ja helpommaksi. Samalla suihke hoitaa ja kosteuttaa intiimialuetta.
 
Easyanal setti sisältää seuraavat tuotteet:
- 1 kpl Easyanal anaaliliukuvoide 80 ml.
- 1 kpl Easyanal pepun rentoutussuihke 30 ml.
- 1 kpl pieni muistivihko, jossa on paljon ideoita nautinnollisiin anaaliseikkailuihin.
Lisätietoja
BrandJOY Division
Weight NETTO0.000000
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:JoyDivision EASYANAL SETTI
More from JOY Division