Just Glide Original - Sikonipohjainen superliukas ja riittoisa liukuvoide

SKU
JGlideOriginal

JUST GLIDE ORIGINAL - SIKONIPOHJAINEN SUPERLIUKAS JA RIITTOISA LIUKUVOIDE

Just Glide Original on korkealaatuinen silikonipohjainen liukuvoide, joka tarjoaa erinomaisen liukkauden ja kestävyyden intiimeihin hetkiin. Tämä lääkelaatuinen liukuvoide säilyttää liukuominaisuutensa loppuun asti, mikä takaa pitkäkestoisen nautinnon ilman keskeytyksiä.

Ominaisuudet:

  • Superliukas ja Riittoisa: Just Glide Original tarjoaa erinomaisen liukkauden ja riittoisuuden, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan pitkiin ja nautinnollisiin sessioihin.
  • Lääkelaatuinen Koostumus: Korkealaatuinen koostumus takaamassa maksimaalisen mukavuuden ja turvallisuuden intiimissä kanssakäymisessä.
  • Sopii Hierontaan: Voit käyttää Just Glide Originalia myös hieronnassa, mikä tekee siitä monipuolisen ja käytännöllisen tuotteen.
  • Rasvaton ja Helppo Puhdistaa: Ei jätä rasvaisia tahroja ja on helppo pestä pois, mikä tekee siitä kätevän ja miellyttävän käyttää.
  • Huomio: Vältä käyttämästä silikonisten seksilelujen kanssa, ja älä säilytä lateksisten seksivaatteiden kanssa samassa paketissa tai pussissa, koska tuote saattaa reagoida näiden materiaalien kanssa.

Just Glide Original tarjoaa luotettavan ja nautinnollisen liukuvoidekokemuksen, joka tekee intiimistä hetkestä entistäkin miellyttävämmän ja tyydyttävämmän. Valitse Just Glide Original ja astu kohti vaivatonta ja nautinnollista intiimiä kanssakäymistä. Pakkaukset saatavilla koossa 30 ml, 100 ml ja 200 ml.

11,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandJust Glide
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Just Glide Original - Sikonipohjainen superliukas ja riittoisa liukuvoide