K-Y Cream 82g - liukuvoide

SKU
3100000340

K-Y Cream 82g - Liukuvoide

Luotettavaa Liukuvuutta: K-Y Cream Liukuvoide

K-Y Cream tarjoaa steriilin ja vesipohjaisen liukuvoiteen ratkaisun, joka on suunniteltu parantamaan mukavuutta ja nautintoa intiimeissä hetkissä. Tämän 82g liukuvoiteen korkealaatuinen koostumus takaa erinomaisen liukuvuuden, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan niin yksin kuin yhdessä käytettäväksi. Vesiliukoinen formula on helppo puhdistaa ja se on yhteensopiva lateksikondomien ja seksilelujen kanssa, tarjoten monipuolisia käyttömahdollisuuksia.

Tuotteen Ominaisuudet:

  • Steriili ja Vesipohjainen: Tarjoaa turvallisen ja luotettavan liukuvuuden ilman tahmaisuutta tai jäämiä.
  • Korkealaatuinen Liukuvoide: K-Y:n vuosikymmenten kokemus seksuaaliterveystuotteiden alalla takaa tuotteen laadun ja tehokkuuden.
  • Vesiliukoinen Koostumus: Helppo puhdistaa iholta ja tekstiileistä vedellä, mikä tekee käytöstä vaivatonta ja huoletonna.
  • Monikäyttöisyys: Sopii käytettäväksi kondomien ja seksilelujen kanssa, mikä lisää tuotteen käyttömahdollisuuksia intiimeissä hetkissä.

Käyttö:

Levitä tarpeen mukaan liukuvoidetta intiimialueille tai seksileluihin lisätäksesi mukavuutta ja nautintoa. K-Y Creamin vesipohjainen formula on suunniteltu toimimaan saumattomasti kehosi kanssa, tarjoten luonnollisen tuntuisen liukuvuuden ilman ylimääräistä sotkua.

Turvallinen ja Helppokäyttöinen:

K-Y Cream on dermatologisesti testattu, joten se on turvallinen ja sopii herkällekin iholle. Sen helppokäyttöisyys ja tehokkuus tekevät siitä luotettavan valinnan kaikenlaisiin intiimeihin hetkiin, oli kyseessä sitten yksinäiset nautinnot tai jakamisen ilo kumppanin kanssa.

Koe lisääntyvää mukavuutta ja syvempää nautintoa K-Y Cream liukuvoiteen avulla. Sen luotettava koostumus on suunniteltu tuomaan lisäliukuvuutta ja tehostamaan intiimiä kokemustasi.

9,90 €
Ei varastossa

Tilaa vähintään 65 euron edestä,niin saat lisäksi alennusta!
Lisätietoja
BrandSeven Creations
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:K-Y Cream 82g - liukuvoide
More from Seven Creations