Käsikahleet velcrotarralukoilla

SKU
mw-x4046

Käsikahleet Velcrotarralukoilla – Mukavuutta ja Helppoutta Sidontaleikkeihin

Tutustu Käsikahleisiin Velcrotarralukoilla, jotka on suunniteltu tarjoamaan erinomaista mukavuutta ja helppokäyttöisyyttä BDSM-leikkeihisi. Nämä käsikahleet mahdollistavat rakkaasi kahlehtimisen vuoteeseen, pöytään tai jopa käsien ja jalkojen yhdistämisen toisiinsa nopeasti ja vaivattomasti. Valmistettu kestävästä nylonista, nämä käsikahleet ovat sekä vankat että mukavat pitkäaikaisessakin käytössä.

Ominaisuudet:

  • Materiaali: Laadukas ja kestävä nylon, joka takaa pitkän käyttöiän ja mukavuuden.
  • Koko: Mitat 38,5 x 5,5 cm, tarjoavat riittävän pituuden ja leveyden erilaisiin sidontatarpeisiin.
  • Velcrotarralukot: Helppokäyttöiset velcrotarralukot mahdollistavat nopeat ja turvalliset kiinnitykset, mikä tekee kahleista ihanteelliset spontaaneihin hetkiin.

Käsikahleet Velcrotarralukoilla ovat täydellinen valinta niille, jotka arvostavat sekä mukavuutta että käytännöllisyyttä BDSM-leikkeissään. Niiden avulla voit tutkia sidontaa ja dominanssia uudella ja joustavalla tavalla, tarjoten samalla turvallisen ja nautinnollisen kokemuksen sekä sinulle että kumppanillesi. Olipa kyseessä sitten ensikertalaisen kokeilu tai kokeneemman harrastajan leikki, nämä käsikahleet tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet intiimiin tutkimusmatkaan.

Tarjoushinta 8,33 € Normaalihinta 11,90 €
Ei varastossa

Väri musta
Materiaali: Nylon
Koko: 38,5 * 5,5 cm

Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Käsikahleet velcrotarralukoilla
More from Hotlips - Sex toys