Kauko-ohjattava vibrakuula Bad Kitty

SKU
05716360000

Mitä kauko-ohjattavalla naisten vibrakuulalla voidaan tehdä?

Kauko-ohjattava naisten vibrakuula on seksilelu, joka on suunniteltu tarjoamaan nautintoa ja stimulaatiota käyttäjälleen. Tässä on joitain yleisiä toimintoja ja käyttötapoja kauko-ohjattavalle vibrakuulalle:

G-pisteen stimulaatio: Vibrakuula voidaan asettaa emättimeen tai sisälle vaginan seinämään, jolloin se voi tarjota kiihottavaa ja stimuloivaa hierontaa g-pisteelle. Monet vibrakuulat on suunniteltu erityisesti tavoittamaan g-pisteen alue.

Klitoriksen stimulaatio: Kauko-ohjattava vibrakuula voidaan myös käyttää klitoriksen stimulointiin. Vibrakuulan voimakkaat värinät voivat tarjota erilaisia tunteita ja tuottaa mielihyvää klitoriksen alueelle.

Kiihottaminen julkisella paikalla: Kauko-ohjattavan ominaisuuden ansiosta toinen henkilö voi hallita vibrakuulan toimintoja etäältä. Tämä voi luoda jännitystä ja kiihottumista erityisesti julkisilla paikoilla, kun käyttäjä ei voi kontrolloida vibraatiota itse.

Pariskuntien leikit: Kauko-ohjattavaa vibrakuulaa voidaan käyttää myös pariskuntien välisessä intiimissä leikissä. Toisen kumppanin hallitessa kauko-ohjainta, hän voi tarjota nautintoa ja yllätyksiä toiselle kumppanille erilaisilla värinäasetuksilla ja intensiteeteillä.

On tärkeää muistaa, että jokainen henkilö voi kokea erilaisia tuntemuksia ja mieltymyksiä seksileluja käyttäessään. On suositeltavaa tutustua tarkemmin valitsemasi kauko-ohjattavan vibrakuulan valmistajan antamiin ohjeisiin ja suosituksiin sen käytöstä ja puhdistamisesta.

39,90 €
Varastossa

Seksitori on Suomen nopeimmin kasvava aikuisten verkkokauppa.

Seksitori on valikoiman puolesta Suomen suurin aikuisten verkkokauppa Tilatessanne yli 45 euron edestä saatte valita itsellenne jonkin ilmaisista lahjoista: http://www.seksitori.fi/lahjat.html

Perustettu vuonna 1991 ja AAA Luottoluokitus

Lisätietoja
BrandBad Kitty
VäriPunainen
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kauko-ohjattava vibrakuula Bad Kitty
More from Bad Kitty