Kaulapanta suupallolla ja kahleilla

SKU
MW-X4574R

Kaulapanta Suupallolla ja Kahleilla – Lisää Kontrollia ja Kiihottavuutta Leikkeihisi

Esittele Kaulapanta Silikonisella Suupallolla ja Kahleilla, monipuolinen BDSM-varuste, joka on suunniteltu lisäämään kontrollia ja kiihottavuutta intiimeihin hetkiisi. Tämä setti yhdistää kaulapannan, suupallon ja kahleet yhdeksi integroiduksi kokonaisuudeksi, tarjoten monipuolisia mahdollisuuksia BDSM-leikkeihin.

Setin Ominaisuudet:

  • Kaulapanta: Pituus 60 cm ja leveys 4,5 cm, tarjoaa mukavan ja turvallisen istuvuuden.
  • Silikoninen Suupallo: Halkaisijaltaan 4 cm, suupallo on suunniteltu tukahduttamaan ääniä samalla kun se on mukava käyttää.
  • Välihihna: Pituus säädettävissä välillä 25-48 cm, mahdollistaa kaulapannan ja kahleiden välisten etäisyyksien säätelyn.
  • Rannesiteet: Pituus 41 cm ja leveys 4,8 cm, nämä kahleet tarjoavat luotettavan kiinnityksen ranteille.
  • Nilkkasiteet: Pituus 46,5 cm ja leveys 5 cm, antavat lisämahdollisuuksia rajoittaa liikkumista.

Tämä Kaulapanta Suupallolla ja Kahleilla on täydellinen valinta niille, jotka haluavat tutkia dominanssin ja alistumisen dynamiikkaa turvallisessa ja konsensuaalisessa ympäristössä. Setin avulla voit ja kumppanisi voitte kokeilla erilaisia sidontatekniikoita ja -asentoja, syventäen samalla yhteyttänne toisiinne.

Olipa kyseessä sitten roolileikit, valtapelit tai muu BDSM-toiminta, tämä setti tarjoaa tarvittavat välineet leikkeihinne. Sen monipuolisuus ja käyttömukavuus tekevät siitä ihanteellisen valinnan niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin BDSM-harrastajille. Kokeilkaa rohkeasti ja tutkikaa yhdessä BDSM:n maailmaa tämän monipuolisen setin avulla.

Tarjoushinta 20,93 € Normaalihinta 29,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
VäriPunainen
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kaulapanta suupallolla ja kahleilla
More from Hotlips - Sex toys