Kunnollinen penishäkki

SKU
MW-X7017

Kunnollinen Penishäkki

Haluatko varmistaa kumppanisi "kalleimman osan" turvallisuuden ja suojan? Kokeile Kunnollista Penishäkkiä. Tämä tuote tarjoaa turvallisen ja suojatun ympäristön kumppanisi intiimialueelle, estäen vieraita kosketuksia ja lisäten luottamusta suhteessa.

  • Turvallinen ja Suojaava: Kunnollinen Penishäkki tarjoaa tehokkaan suojan ja varmistaa kumppanisi intiimialueen turvallisuuden. Näin voit olla varma, että hänen "kallein osansa" on hyvässä tallessa ja suojattuna.
  • Ideaali Roolileikkeihin: Tämä penishäkki sopii täydellisesti uudenlaisiin roolileikkeihin, joissa haluat ottaa kontrollin ja kokea uusia ulottuvuuksia nautinnossa kumppanisi kanssa.
  • Estää Syrjähypyt: Kunnollinen Penishäkki ei estä normaalia virtaamista tai muuta päivittäistä elämää, mutta se toimii tehokkaana esteenä syrjähypyille. Lukitse penishäkki ja ota kontrolli itsellesi, luoden turvallisen ja luottamuksellisen ympäristön suhteessasi.

Kunnollinen Penishäkki on täydellinen valinta niille, jotka haluavat lisätä turvallisuutta, suojaa ja jännitystä intiimeihin hetkiin kumppaninsa kanssa. Ota rohkeasti kontrolli ja kokeile tätä innovatiivista tuotetta, joka lisää luottamusta ja intohimoa suhteessasi.

Tarjoushinta 11,13 € Normaalihinta 15,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kunnollinen penishäkki
More from Hotlips - Sex toys